2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Kultúra
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kultura/oromzene-tizeves-budapest-barral-az-a38-hajon-2337898/

Örömzene a tízéves Budapest Bárral az A38 Hajón

Különleges koncerttel készül vasárnapi koncertjére az idén tízéves Budapest Bár az A38 Hajón. A quimbys Varga Lívius először lép közös színpadra a zenekarral és fellép Jordán Adél a Katona József Színház kiváló színésznője.

A koncert része a Budapest Bár jubileumi, 10 év – 10 különleges koncert című sorozatának, amely júliusban vette kezdetét. A Budapest Bár első lemeze 2007 végén jelent meg és még Farkas Róbert zenekarvezető sem hitte, hogy ilyen messze jut a zenekar. Július 6-án születésnap alkalmából jelent meg a Best of lemez is, amely a közönség visszajelzései alapján állítottak össze.

A Budapest Bár visszatérő vendég az A38 Hajón és minden alkalommal frenetikus hangulatú koncerteket ad a csapat. Az október 15-i előadáson is igazi örömzenére számíthat a közönség. Az A38-ra érkeznek a pesti dalok a nagyszerű zenekar, Behumi Dóri, Rutkai Bori, Németh Juci, Kiss Tibor, Mező Misi, Kollár-Klemencz László valamint Ferenczi György előadásában. Vendég: Varga Lívius és Jordán Adél.

Budapest Bár
A38 Hajó
Október 15, 20 óra

Kiemelt

Rajtol az intézményi háború

Az Európai Bizottság és az EP megannyi tagja bírálta az Európai Tanács lengyel elnökét, aki hatástalannak és rendkívül megosztónak bélyegezte a brüsszeli kvótatervet.

Poszt-trauma

NO-GO zóna Budaörsön?

A kulturális sokszínűség jegyében.

Deutsch Tamás keményen beszólt az ellenzéknek

Sakk és matt.

Vona keresztfiának gusztustalan megnyilatkozása

Egy altáji humorlabdacs utóélete.

Nyitott kapukat dönget az MSZP

A Fidesz-kormány már visszadta a a 13. havi nyugdíjat, sőt!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!