2017. október 21., szombat, Orsolya napja
Kultúra
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kultura/oromzene-tizeves-budapest-barral-az-a38-hajon-2337898/

Örömzene a tízéves Budapest Bárral az A38 Hajón

Különleges koncerttel készül vasárnapi koncertjére az idén tízéves Budapest Bár az A38 Hajón. A quimbys Varga Lívius először lép közös színpadra a zenekarral és fellép Jordán Adél a Katona József Színház kiváló színésznője.

A koncert része a Budapest Bár jubileumi, 10 év – 10 különleges koncert című sorozatának, amely júliusban vette kezdetét. A Budapest Bár első lemeze 2007 végén jelent meg és még Farkas Róbert zenekarvezető sem hitte, hogy ilyen messze jut a zenekar. Július 6-án születésnap alkalmából jelent meg a Best of lemez is, amely a közönség visszajelzései alapján állítottak össze.

A Budapest Bár visszatérő vendég az A38 Hajón és minden alkalommal frenetikus hangulatú koncerteket ad a csapat. Az október 15-i előadáson is igazi örömzenére számíthat a közönség. Az A38-ra érkeznek a pesti dalok a nagyszerű zenekar, Behumi Dóri, Rutkai Bori, Németh Juci, Kiss Tibor, Mező Misi, Kollár-Klemencz László valamint Ferenczi György előadásában. Vendég: Varga Lívius és Jordán Adél.

Budapest Bár
A38 Hajó
Október 15, 20 óra

Hirdetés

Kiemelt

Rák a szemben

A fertőző betegségek terén a legnagyobb változás a kullancsok és rovarok (például szúnyogok) által hordozott betegségek elterjedésében várható.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!