2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Kultúra
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kultura/oromzene-tizeves-budapest-barral-az-a38-hajon-2337898/

Örömzene a tízéves Budapest Bárral az A38 Hajón

Különleges koncerttel készül vasárnapi koncertjére az idén tízéves Budapest Bár az A38 Hajón. A quimbys Varga Lívius először lép közös színpadra a zenekarral és fellép Jordán Adél a Katona József Színház kiváló színésznője.

A koncert része a Budapest Bár jubileumi, 10 év – 10 különleges koncert című sorozatának, amely júliusban vette kezdetét. A Budapest Bár első lemeze 2007 végén jelent meg és még Farkas Róbert zenekarvezető sem hitte, hogy ilyen messze jut a zenekar. Július 6-án születésnap alkalmából jelent meg a Best of lemez is, amely a közönség visszajelzései alapján állítottak össze.

A Budapest Bár visszatérő vendég az A38 Hajón és minden alkalommal frenetikus hangulatú koncerteket ad a csapat. Az október 15-i előadáson is igazi örömzenére számíthat a közönség. Az A38-ra érkeznek a pesti dalok a nagyszerű zenekar, Behumi Dóri, Rutkai Bori, Németh Juci, Kiss Tibor, Mező Misi, Kollár-Klemencz László valamint Ferenczi György előadásában. Vendég: Varga Lívius és Jordán Adél.

Budapest Bár
A38 Hajó
Október 15, 20 óra

Kiemelt

Sokszínű emlékezet

A The Past and Present című fotókiállítás két fiatal képzőművész, Christina Werner Reflecting Pools, valamint Regős Benedek Monumentum című sorozatát mutatja be.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!