2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/visszataszito-melysegbe-csuszott-balliberalis-teve-1482241/

Visszataszító mélységbe csúszott a balliberális tévé

444.hu, theguardian.co.uk
A huncut drogozás és a romantikus meleg csók csak gyenge felvezetés.

Már diplomáciai botránnyá kezd fajulni az iráni-amerikai valláskutató, Reza Aslan új CNN-es dokumentumfilmje körüli sztori – írja a hírt közlő 444.hu. A történet lényege, hogy az amerikai ballib televízió egy néhány ezer tagot számláló hindu közösséget, az Aghori-szektát mutatta be, akik vallási rítusként esznek halott emberek húsából, maga Aslan is egy emberi koponyából iszik, és emberi agyat eszik a műsorban.

Az esetből jókora botrány kerekedett, részint szenzációhajhásznak tekintik a műsort – hiszen a szektáról, és szokásaikról eddig is lehetett tudni -, de még inkább azért mert az eset a hindukkal szembeni előítéleteket erősítheti, az ellenük irányuló gyűlöletet fokozhatja.

„A kritikusok fő érve szerint miközben a közelmúltban több indiai származású embert is meggyilkoltak az Egyesült Államokban és szaporodott a rasszista támadások száma is, nem helyes a hindu vallást egy kannibalisztikus, barbár rítussal összemosni” – írják.

A CNN saját céljaira mindenesetre az emberi agy fogyasztását is bevetette – jobb lenne nem tudni, mi lesz a következő lépés.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!