2017. február 21., kedd, Eleonóra napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/valtozas-mellett-szalltak-sikra-az-ep-elnokjeloltek-1320874/

A változás mellett szálltak síkra az EP-elnökjelöltek

MTI
A változás fontosságát hangsúlyozta a résztvevők mindegyike az Európai Parlament (EP) elnöki tisztjéért induló jelöltek szerda esti vitáján.

„Az Európai Parlament változásra szorul” – jelentette ki Antonio Tajani néppárti elnökjelölt, aki szerint nem erős elnökre, hanem erős parlamentre van szükség.

„A változás elnöke szeretnék lenni (…) A parlament megérdemli, hogy a figyelem középpontjában legyen” – fogalmazott Gianni Pittella szociáldemokrata jelölt. Hozzátette, véget ért az EP néppárti, szociáldemokrata és liberális frakciója közötti „nagykoalíció” időszaka.

Hasonló véleményének adott hangot a liberálisok jelöltje, Guy Verhofstadt is, aki szerint véget kell vetni a „klasszikus hatalommegosztásnak”.

Kiemelt

Impraktikus dolgaink – 2. rész

Sok-sok érvet tudnék mondani, miért kell beleállni a harcba. És a legfőbb érvek egyike ezeknek az impertinens, penetráns, hazug senkiknek a hatalmas nagy pofája.

Poszt-trauma

Deutsch Tamás keményen beszólt az Arany Medve-díjasnak

Enyedi Ildikó retteg és szégyenkezik.

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!