2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/templomrombolas-maskepp-2671117/

Templomrombolás másképp

rp-online.de

A kommunisták temprombolási akcióit megszégyenítő képsorok érkeztek Németországból, amint éppen ledózerolják Immerath település Sankt-Lambertus nevezetű, immár csak egykori neoromán székesegyházát.

A felkavaró esetről beszámoló híradásokból – mint az rp-online.de cikkéből is – kiderül, az indok ezúttal más, mint amivel például a franciaországi hasonló tetteket indokolják (a túl magas felújítási költségek mellett ott már a nyílt szekularizációt sem rejtik véka alá): Németországban egész falvakat tüntetnek el, illetve költöztetnek át máshová.

Ennek oka, pedig a német államnak az a vállalása, amelynek értelmében az összes atomerőművet bezárják, így ugyanis más energiaforrás után kell nézniük. Éppen ezért a környezetet kiemelten szennyező szénbányákat kénytelenek nyitni, amelyeket a lerombolt falvak helyén hoznak létre.

A hazai atomenergiát permanensen támadó Szél Bernadett-féle LMP tervei között nem tudni, szerepel-e székesegyházak eltüntetése céljaik elérése érdekében, de az látható: a templomrombolásban testesül meg a kommunista, az ateista, és a szélsőséges környezetvédőknek álcázott liberális ideológia.

Köszönjük, ebből nem kérünk Magyarországon!

Kiemelt

Novák Katalin: Elismerés illeti azokat, akik segítenek, hogy hazánk családbarát ország legyen

A családok éve elsősorban a figyelemről, a családbarát gondolkodásról szól – mondta a politikus, és arra kérte az újságírókat, hogy segítsenek közvetíteni ezeket az értékeket.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!