2017. november 24., péntek, Emma napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/teljesen-elvesztettek-jozan-eszuket-nemet-liberalis-lapnal-2193814/

Teljesen elvesztették józan eszüket a német liberális lapnál

A kvótaperben hozott ítélet miatt szinte egy emberként örömködött a német sajtó. A liberális Süddeutsche Zeitung nem érte be ennyivel, érvekkel igyekezett megtámogatni a befogadás szükségességét. A lap cikkében kifogásolják, hogy „arra is hivatkoztak (mármint a magyar állam – a szerk.), hogy a menekültek között terroristák rejtőznek. Azonban ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés, vajon a keresztény-humanista örökség mellett elköteleződő és az emberi jogokat kiemelten fontosnak tartó Európának el kell taszítania több százezer segítségre szoruló embert csak azért, hogy néhány esetleg veszélyes embert távol tartson?” – tette fel a kérdést a szerző.

Értik ugye? A willkommenskultur annyira fontos, hogy azt a pár tucat (párezer, pártízezer…) terroristát már igazán elviselhetnénk.

Ha a sajtójukban még nem is, a német liberálisok vezetőjénél úgy látszik már érik a fordulat, aki már hazaküldené a migránsokat.

A Süddeutsche Zeitungnál egyelőre még nem tartanak itt.

Hirdetés

Kiemelt

Európa Liga: Szalai piros lappal „tért vissza”, a Hoffenheim kiesett

A közel három hónapos kényszerpihenő után visszatért magyar válogatott labdarúgó csapata, a Hoffenheim 3-1-re kikapott a Braga vendégeként.

Poszt-trauma

Feledy Péter a közmédiát ekézte

„Pitibb”, de a mindennapi életet befolyásoló dolgok hiányoznak

Vona legújabb fordulata

Mikor füllent a Jobbik elnöke?

Dollármilliókat áldozott a legénység kiképzésére Soros György

Szemináriumok, tanfolyamok, közvélemény-formálás.

Árulkodó kép Kennedyről

Örökkévalóság fekete keretben.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!