2017. július 20., csütörtök, Illés napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/sokan-bennegtek-egy-epuletben-kinaban-1955422/

Sokan bennégtek egy épületben Kínában

MTI
Legkevesebb 22 ember meghalt, miután hajnalban kigyulladt egy épület Kína keleti részén, Csangszu városában – jelentette az állami média vasárnap.

Az állami televízió híradása szerint a kétszintes épület hajnali 4.30-kor kapott lángra a Csiangszu tartománybeli városban. A tűz okának vizsgálata során a hatóságok gázolaj nyomait fedezték fel a helyszínen, és a ház valamennyi ajtaját kulcsra zárva találták.

Az épület egy helyi étterem 29 alkalmazottjának szálláshelye volt. A The Beijing News című lap értesülése szerint a szálláson többségében vidékről érkezett, huszonéves munkavállalók – pincérnők és szakácsok – laktak. A tűz túlélői közül három embert sérülésekkel vittek kórházba.

Kiemelt

A kapitány kijelölte a férfi kajaknégyeseket a vb-re

500 méteren az Európa-bajnokságon aranyérmes egység, míg 1000 méteren a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Ceiner Benjámin, Pauman Dániel alkotta csapathajó indul.

Poszt-trauma

TGM porig alázta a Momentumot

A ballib megmondóember lerajzolta őket, majd összetépte.

Dobtak egy hátast

És hol vannak még Hosszú Katinkáék?!

A térkép, ami minden szónál többet mond a migránsmentőkről

Georg Spöttle tette közzé.

Csisztu Zsuzsa keményen odacsapott a ballib károgóknak

Nála is betelt a pohár.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!