2017. november 24., péntek, Emma napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/seprujevel-kergette-el-magyar-asszony-tolvaj-migransokat-2209186/

Seprűjével kergette el a magyar asszony a tolvaj migránsokat

Egy, a magyar-szerb-román hármashatár közelében élő magyar asszonynak elege lett abból, hogy a környéken tömegével tobzódó, garázdálkodó illegális bevándorlók rendszeresen megdézsmálják a szőlőjét, amivel szemben a hatóságok tehetetlennek bizonyulnak.
A Magyarmajdány településen élő Dóró Magdolna úgy védte meg tulajdonát, hogy bűncselekménnyel sem vádolható.

„Kezdték ledobálni a pokrócaikat. Nekiestek azonnal a szőlőknek. Én addigra már ideértem, és fogtam a seprűt, ahogy csak bírtam. Ordítottam nekik, hogy mars, mars. És akkor elkezdtem ütni őket, de szándékosan nem a fa részével, mert nem akartam, hogy ezzel jogsértést kövessek el”- mesélte a bátor hölgy, aki csak akkor ijedt meg kissé, amikor a migránsok felemelték öklüket és elkezdték kiabálni, hogy „Allah akbar, Allah akbar”.

Nem habozott megvédeni magát és értékeit a migránshordától az asszony

Az erőteljes fellépés csak megtette hatását, a betolakodók a kukoricáson keresztül távoztak.

Az eset viszont messze nem nevezhető egyedinek, egy másik helyi lakos arról számolt be a Pannon RTV munkatársának, hogy 28 bevándorló hatolt be a lakásába. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették és nemcsak a szobákat, hanem még a padlást is elfoglalták.

Őket a tulajdonosok sajnos hiába zavarták el, azóta is rendszeresen visszajárnak a Közel-Keletről érkező férfiak, akiktől szinte már egy perc nyugtuk sincs.

Hirdetés

Kiemelt

Európa Liga: Szalai piros lappal „tért vissza”, a Hoffenheim kiesett

A közel három hónapos kényszerpihenő után visszatért magyar válogatott labdarúgó csapata, a Hoffenheim 3-1-re kikapott a Braga vendégeként.

Poszt-trauma

Feledy Péter a közmédiát ekézte

„Pitibb”, de a mindennapi életet befolyásoló dolgok hiányoznak

Vona legújabb fordulata

Mikor füllent a Jobbik elnöke?

Dollármilliókat áldozott a legénység kiképzésére Soros György

Szemináriumok, tanfolyamok, közvélemény-formálás.

Árulkodó kép Kennedyről

Örökkévalóság fekete keretben.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!