2017. október 21., szombat, Orsolya napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/satrazo-migransok-miatt-zartak-be-a-hires-egyetemet-2244556/

Sátrazó migránsok miatt zárták be a híres egyetemet

A reimsi egyetem, az URCA (Université de Reims Champagne Ardenne) rektora úgy döntött, bezáratja az intézményt, mivel azt ellepte több tucatnyi migráns.

Az illegális bevándorlók eredetileg a szomszédos parkban vertek tanyát, majd miután elterjedt a hír, hogy a hatóságok felszámolhatják táborukat, a szomszédos oktatási intézmény területén telepedtek le.

Guillaume Gellé rektor levelében biztonsági okokra hivatkozva rendelte el a bezárást, az esetről beszámoló híradások közegézségügyi indokot is emlegetnek, mivel a migránsok rendre a dolgukat is ott végezték el.

Különböző jogvédő csoportok mozdultak meg a migránsok érdekében, mindenesetre az biztos, hogy a bezárás feloldásáig 8000 diák nem tanulhat az egyetemen – derül ki a cikkéhez videót is mellékelő bfmtv.com cikkéből.

Hirdetés

Kiemelt

Választásokkal intenék csendre Katalóniát

Sajtóinformációk szerint külön parlamenti bizottságot hoznak majd létre 27 szenátusi képviselővel, amely megvitatja a tervezett madridi intézkedéseket.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!