2017. április 27., csütörtök, Zita napja
Külföld, Lovas István
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/nincs-trump-putyin-osszeeskuves-de-elhallgatas-van-1501870/

Nincs Trump-Putyin összeesküvés – de elhallgatás van

Idézzük az alaphírt, amelynek meg kellene ráznia azt a világot, amely hónapok óta üvöltötte, hogy a 2016-os elnökválasztási kampányban Donald Trump és csapata összejátszott az oroszokkal.
  • Devin Nunes, az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke vasárnap a Fox televíziónak nyilatkozott vasárnap.
  • „Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trump és csapata összejátszott volna Oroszországgal”.
  • A bizottság rangidős demokrata párti politikusa, Adam Schiff csalódottságának adott hangot.
  • A BBC tényszerűen közölte a hírt, ám a hazai balliberális média, így az Index, a 444 és a Hvg is mélyen hallgat róla.

Az alaphír tehát: Devin Nunes, az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke vasárnap a Fox televíziónak nyilatkozva kijelentette: „Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trump és csapata összejátszott volna Oroszországgal”.

Ezt teljesen természetesen vezető hírben közölte a nyugati világ rémének beállított Russia Today globális televízió.

Javára legyen mondva, a brit kormány szócsöve, a BBC világszolgálata is tényszerűen jelentette.

Nunes közlése hatalmas lórúgásként érte elsősorban azokat az amerikai politikusokat, akik biznisze háborús feszültséget fenntartani és azt tovább szítani Oroszországgal.

A kapott rúgás okozta fájdalom megnyilvánulása, hogy Nunes bizottságának rangidős demokrata párti politikusa, Adam Schiff az NBC televízió vasárnapi műsorában csalódottságának adott hangot azért, mert James Clapper, az Országos Hírszerzési Igazgatóság (DNI) korábbi vezetője szintén azt nyilatkozta, nincs bizonyíték arra, hogy Trump kampánycsapata és Oroszország együttműködött volna. Hozzátette, hogy szerinte „közvetett bizonyíték van az együttműködésre, és közvetlen bizonyíték a fortélyokra”. Csak éppen ugyanúgy nem szolgált erre semmilyen bizonyítékkal, mint az egész nyugati sajtó eddigi kampányában a világ békéjét súlyosan fenyegető hecckampánya során.

Igen jó hír azoknak, akik Nunes Fox News-os interjúját hallgatták, illetve arról értesültek, hogy már jelentősen megfékezték az FBI és a hírszerző közösség berkeiből Trump elnökségének aláásása céljából hamis információkat kiszivárogtatókat, mert azok, akik titkosított információkhoz hozzájuthattak és dönthettek célzott kiszivárogtatásukról, már nem dolgoznak a kormányzatban.

Magyarul: a nem létező összeesküvésről szóló álhírszivárogtatókat kipenderítették állásukból.

Most pedig vessünk egy pillantást arra, miként kezelte ezt az egyértelmű Nunes-cáfolatot a Soros-támogatású vagy annak szellemiségét vivő hazai balliberális média, amely amerikai társai beintésére a Putyin-Trump összejátszásának hazug híreit jajveszékelte szintén hónapokon át, és naponta minősít összeesküvés-elméletnek például Soros és helyi dandárjaik közötti pénzkapcsolatokat tényszerűen ismertető kijelentéseket.

A „Nunes” név keresése az Index.hu-nál egyetlen sort nem eredményez a hírszerzési bizottság elnökének perdöntő cáfolatára, holott azt az MTI tegnap azt korrekt módon jelentette. A portálon végzett keresés eredményeként a Nunes nevet tartalmazó legfrissebb cikk március 15-i és ezzel a címmel jelent meg: „A képviselőházi bizottság sem talált bizonyítékot Trump lehallgatási vádjaira”. Vagyis arra, hogy Barack (Hussein) Obama lehallgatta volna Trump elnökjelölt és kampánystábja telefonjait.

E heccportálon található még egy Nunes-cikk is 2017. február 27-i keltezéssel, amely ezzel a címmel jelent meg: „Bush kikelt a médiát támadó Trump ellen”.

A Soros-féle 444.hu-nál a „Nunes” keresésre kidobott legfrissebb cikk tegnapi, és ezzel a címmel jelent meg: „A republikánusok szerint is hülyeséget beszélt Trump, amikor azt mondta, hogy Obama lehallgatta őt”. A stílus maga az emberszabás, jegyezhetnénk meg.

Nunesnek a Fox-interjúban elhangzott kategorikus tagadásáról semmi. Holott a téma annyira foglalkoztatta e Soros által kitartott portált, hogy tavaly november 14-i keltezéssel 7 és fél nyomtatott oldal terjedelemben e címmel sikoltott a témában Németországgal, Norvégiával és egyéb isteneivel : „Vészjelzések jönnek az orosz támadások miatt egész Európából”.

Ami a Hvg.hu-t illeti, az dettó Index.hu.

Kiemelt

Újabb útvonalakon, még többen jöhetnek a migránsok

A legfrissebb jelentések szerint tavaly több mint kétszer annyi ember kapott menedéket az Európai Unióban, mint egy évvel korábban.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!