2017. március 23., csütörtök, Emőke napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/napi-terror-01-01-1292656/

Napi terror 01.01

MTI
  • Szilveszterkor éjfél után egy népszerű isztambuli klubban nyitott tüzet az ünneplőkre egy télapónak öltözött terrorista. A támadó 39 embert megölt és 69-et megsebesített. Az adatok szerint az áldozatok közül 16-an külföldiek.
  • Vasárnap az iraki fővárostól délre egy ellenőrző pontnál két öngyilkos merénylő működésbe hozta a robbanóövét, kilenc embert – közöttük a biztonsági erők négy tagját – ölték meg. A támadást egyelőre senki sem vállalta magára.
  • Ausztria-szerte szexuális zaklatások miatt tettek feljelentéseket, és Németországban is állítottak elő migránsokat molesztálások miatt.
  • Több mint ezer migráns rohamozta meg vasárnap az egyik észak-afrikai spanyol enklávé, Ceuta hat méter magas kerítését, hogy spanyol területre juthasson. Az összecsapásban félszáz marokkói és spanyol határőr megsebesült.
  • Felrobbant egy csomagba rejtett pokolgép vasárnap reggel egy újfasiszták által működtetett firenzei könyvesbolt előtt, a detonáció súlyosan megsebesített egy rendőrt

Gun attack at a night club in Istanbul

Forrás: MTI

 

Hirdetés

Kiemelt

Orbán Viktor: erősíteni kell Európa védelmi rendszerét

A miniszterelnök felhívta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár figyelmét arra, hogy fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán integrációját az Európai Unióba és a NATO-ba.

Poszt-trauma

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Alföldi Róbert hazudik

Azt állítja, soha nem politizált direkten a színpadon.

Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Tovább bomlik Simicska tévéje.

Orbánt támadja Németország leendő diktátora

A német szoci bosszút forral.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!