2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/muszlim-polgarmester-kiosztotta-migransokat-1459354/

A muszlim polgármester kiosztotta a migránsokat

express.co.uk
Az üzenet egyszerű, még ha kicsit sarkos is.

London polgármestere, Sadiq Khan olyat tett, amit még soha. Felszólította az Angliába érkező migránsokat, hogy tanuljanak meg angolul, mert így jobban tudnak integrálódni, például jelenteni tudják a rendőrségnek, ha bűncselekmény elszenvedői, vagy tanúi lesznek – írja az express.co.uk.

Mr. Khan nemrég részt vett egy latin-amerikai közösség által szervezett megbeszélésen, ahol egy nő azt kérte tőle, hogy mivel a spanyol és portugál bevándorlók sokat tesznek hozzá London gazdaságához, az iskolákban hadd tanuljanak a gyerekek saját anyanyelvükön. A londoni polgármester erre reagálva fejtette ki, hogy szerinte a migránsoknak meg kellene tanulniuk angolul, mert így jobban tudnak boldogulni.

„Az én üzenetem egyszerű, ahelyett, hogy a dokumentumokat le kéne fordítanunk különböző nyelvekre, inkább tanuljanak meg angolul, akik ide jönnek” – jelentette ki a polgármester, majd hozzátette: „Egy közmondás szerint adj egy halat valakinek, és akkor jól fog lakni aznap. Tanítsd meg azonban horgászni, és egész életében nem fog éhezni. Szóval tanuljatok meg angolul, egész életetekben hasznotokra lesz!”

Szívmelengető szavak a muszlim polgármestertől, azt pedig csak halkan tesszük hozzá, remélhetőleg nem csak a spanyolajkú bevándorlóknak szánta mondandóját, hanem a Közel-Keletről és Afrikából érkező migránsoknak is.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!