2017. április 29., szombat, Péter napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/muszlim-polgarmester-kiosztotta-migransokat-1459354/

A muszlim polgármester kiosztotta a migránsokat

express.co.uk
Az üzenet egyszerű, még ha kicsit sarkos is.

London polgármestere, Sadiq Khan olyat tett, amit még soha. Felszólította az Angliába érkező migránsokat, hogy tanuljanak meg angolul, mert így jobban tudnak integrálódni, például jelenteni tudják a rendőrségnek, ha bűncselekmény elszenvedői, vagy tanúi lesznek – írja az express.co.uk.

Mr. Khan nemrég részt vett egy latin-amerikai közösség által szervezett megbeszélésen, ahol egy nő azt kérte tőle, hogy mivel a spanyol és portugál bevándorlók sokat tesznek hozzá London gazdaságához, az iskolákban hadd tanuljanak a gyerekek saját anyanyelvükön. A londoni polgármester erre reagálva fejtette ki, hogy szerinte a migránsoknak meg kellene tanulniuk angolul, mert így jobban tudnak boldogulni.

„Az én üzenetem egyszerű, ahelyett, hogy a dokumentumokat le kéne fordítanunk különböző nyelvekre, inkább tanuljanak meg angolul, akik ide jönnek” – jelentette ki a polgármester, majd hozzátette: „Egy közmondás szerint adj egy halat valakinek, és akkor jól fog lakni aznap. Tanítsd meg azonban horgászni, és egész életében nem fog éhezni. Szóval tanuljatok meg angolul, egész életetekben hasznotokra lesz!”

Szívmelengető szavak a muszlim polgármestertől, azt pedig csak halkan tesszük hozzá, remélhetőleg nem csak a spanyolajkú bevándorlóknak szánta mondandóját, hanem a Közel-Keletről és Afrikából érkező migránsoknak is.

Kiemelt

Két esztendő alatt elkészülhet az M4-es gyorsforgalmi Ceglédig

Az M4-es javítja a fővárosi agglomeráció közlekedését és közelebb hozza a fővároshoz Szolnokot.

Poszt-trauma

Túltolta a béreket a Hír TV

Jól fizet Simicska tévéje, csak meddig?

Gyurcsány mégis megszerezte a dokumentumokat

Csak nem azokat.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 4.

A polip működése, nyomásgyakorlása a médián keresztül mutatható be legegyszerűbben.

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!