2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/maffiamodszerek-bevetesenek-elokeszulete-1780570/

Maffiamódszerek bevetésének előkészülete

Az elmúlt hetekben mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy Soros György letarolta Macedóniát, álciviljein keresztül tette rá kezét a migráció szempontjából kulcsfontosságú következő balkáni országra.

A spekuláns által támogatott egykori ellenzék, most kormányzati erő tevékenysége súlyos belpolitikai válságot okozott a volt jugoszláv tagköztársaságban. A helyzet olyannyira elfajult, hogy a tőzsdecápát ott már szörnyként is emlegetik.

A minap olyan cselekmény történt, amelyre ezidáig alig volt példa: egy merénylő három lövést adott le a leköszönő egészségügyi miniszterre, Nikola Todorovra.

Idézzük az immár ellenzéki, egykori miniszterelnök Nikola Gurevszkinek az esettel kapcsolatos kijelentését: „Todorovot és mindannyiunkat (az egykori kormánypártból – a szerk.) három éve címkéznek, hazug módon vádolnak, manipulálnak minden velünk kapcsolatos információt. A hazug információval hisztéria keltése folyik, hogy minél inkább befeketítsenek bennünket.” (Ismerős a forgatókönyv? – a szerk.)

Gurevszki kiemelte, hogy a támadás nem véletlen, a hangulat feltüzeléséért pedig a jelenlegi kormánypártokat, valamint a Soros finanszírozta nem kormányzati szervezeteket tette felelőssé.

Jelezte, hogy nem elszigetelt eseményről van szó, mert a jobbodali erők ellen nemrégiben bombamerénylet kísérlete és autós rongálás is történt, de az ő autójára is rálőttek már.

Mi itt csak reménykedni tudunk abban, hogy a fentiek nem a 2018-as magyarországi választás főpróbáját jelentik, mert a „maffiaállam” kifejezés nem véletlenül hangzott el Brüsszelben a könyörtelen spekuláns beszédének „megkoronázásaként”. Ha Magyarország maffiaállam, akkor ellene maffiamódszerek bevetése is szükséges lehet majd?

Kiemelt

Forgalomkorlátozások a hét végén

Az ünnepi programok idején a 2-es metró sűrített járatokkal közlekedik, nagy tömeg esetén viszont kiiktathatják a Batthyány téri megállót.

Poszt-trauma

Gyurcsány pokolian megsértődött

Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?

Vágó: Császy és Tátrai is becsületes, derék ember

Nem baj, hogy a Kúria teljesen másképp döntött.

Simicska most szocialista érdek

Közellenség az MSZP-ért.

Kálmán Olga inkább Vonát védte, mint kolléganőjét

Jobbikost kérdeztek a Hír TV-ben, baj lett belőle.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!