2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/maffiamodszerek-bevetesenek-elokeszulete-1780570/

Maffiamódszerek bevetésének előkészülete

Az elmúlt hetekben mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy Soros György letarolta Macedóniát, álciviljein keresztül tette rá kezét a migráció szempontjából kulcsfontosságú következő balkáni országra.

A spekuláns által támogatott egykori ellenzék, most kormányzati erő tevékenysége súlyos belpolitikai válságot okozott a volt jugoszláv tagköztársaságban. A helyzet olyannyira elfajult, hogy a tőzsdecápát ott már szörnyként is emlegetik.

A minap olyan cselekmény történt, amelyre ezidáig alig volt példa: egy merénylő három lövést adott le a leköszönő egészségügyi miniszterre, Nikola Todorovra.

Idézzük az immár ellenzéki, egykori miniszterelnök Nikola Gurevszkinek az esettel kapcsolatos kijelentését: „Todorovot és mindannyiunkat (az egykori kormánypártból – a szerk.) három éve címkéznek, hazug módon vádolnak, manipulálnak minden velünk kapcsolatos információt. A hazug információval hisztéria keltése folyik, hogy minél inkább befeketítsenek bennünket.” (Ismerős a forgatókönyv? – a szerk.)

Gurevszki kiemelte, hogy a támadás nem véletlen, a hangulat feltüzeléséért pedig a jelenlegi kormánypártokat, valamint a Soros finanszírozta nem kormányzati szervezeteket tette felelőssé.

Jelezte, hogy nem elszigetelt eseményről van szó, mert a jobbodali erők ellen nemrégiben bombamerénylet kísérlete és autós rongálás is történt, de az ő autójára is rálőttek már.

Mi itt csak reménykedni tudunk abban, hogy a fentiek nem a 2018-as magyarországi választás főpróbáját jelentik, mert a „maffiaállam” kifejezés nem véletlenül hangzott el Brüsszelben a könyörtelen spekuláns beszédének „megkoronázásaként”. Ha Magyarország maffiaállam, akkor ellene maffiamódszerek bevetése is szükséges lehet majd?

Hirdetés

Kiemelt

Hackertámadás ért Ukrajnában több bankot és szolgáltató vállalatot

Az ukrán jegybank honlapján közölte, hogy az érintett bankoknál emiatt nehézségekbe ütközik ügyfeleik kiszolgálása.

Poszt-trauma

Mini G-nap

Kíváncsian várjuk a G-ző politikus felívelő karrierjét.

Óriási meglepetés az Amnesty Internationaltől!

Meglepődtünk.

Minden áron bele akartak rúgni a Fideszbe ballibék

A nagy leleplezés.

A „függetlenség”

Ha kormányellenes, akkor az a ballib médiában hírnévre váltható.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!