2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/lovoldozes-volt-egy-uj-mexikoi-kozepiskolaban-halottak-2550046/

Lövöldözés volt egy új-mexikói középiskolában, halottak

MTI
Legalább három ember meghalt csütörtökön egy középiskolai lövöldözésben az Egyesült Államokban, az Új-Mexikó állambeli San Juan megyében található Aztec város egyik középiskolájában – közölte Ken Christesen megyei seriff.

Az áldozatok mindegyike feltehetően diák – mondta a tudósítóknak nyilatkozva a seriff, aki hozzátette, hogy a támadó is életét vesztette.

A hatóságok legfrissebb közlése szerint a támadó a három áldozat egyike, ugyanakkor nem közöltek egyéb részletet róla. A rendőrség mindössze azt közölte, hogy két áldozat a középiskola tanulója volt. Az elkövető indítéka egyelőre nem ismert.

A 15 sebesültről szóló korábbi értesüléseket nem erősítette meg a Farmingtonban lévő legközelebbi kórház.

A hatóságok közölték, hogy megtisztították az épület egészét. Az iskola környékén a lövöldözést követően szövetségi ügynökök és állami rendőrök helyszíneltek, a területet lezárták. Az oktatási intézmény 900 diákját evakuálták az épületből.

Aztec egy 6500 lakosú vidéki település Új-Mexikó szívében.

Kiemelt

Szónokokkal, fotósokkal alig több, mint ezren a Jobbik „kormánybuktató” nagy tüntetésén

Egy jobb NB II-es meccsen is többen vannak, mint a nagy hanggal beharangozott, Jobbik-balliberális szövetség által nagyon várt tüntetésen.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!