2017. május 23., kedd, Dezső napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/lezuhant-egy-rendorsegi-helikopter-torokorszagban-12-emberrel-fedelzeten-1594846/

Lezuhant egy rendőrségi helikopter Törökországban 12 emberrel a fedélzetén

MTI
Rossz időjárási körülmények miatt kedden lezuhant egy rendőrségi helikopter 12 emberrel a fedélzetén a kelet-törökországi Tunceli tartományban, a szerencsétlenséget senki nem élte túl – közölte a helyi kormányzó hivatala.

A helikopteren l egy bíró, hét rendőr, a hadsereg egy tisztje és a háromfős legénység utazott – derült ki a kormányzói hivatal közleményéből. A török médiajelentések szerint a szerencsétlenséget szenvedett helikopter utasai az elnöki rendszer bevezetéséről tartott április 16-i referendumon választási körzetekben dolgoztak.

A helikopterrel Pulumur településéből történt felszállása után 10 perccel vesztették el a kapcsolatot.

Sajtójelentések szerint a térségben kialakult sűrű köd hátráltatta a Sikorsky S-70 Black Hawk típusú helikopter mentési munkálatait.

Hirdetés

Kiemelt

Az atombomba, amely valójában bumeráng

Az egyesített baloldalnak annyira kevés sikerélménye volt az áhított megregulázásunkkal kapcsolatban, hogy kiéheztek egy Magyarországot elítélő határozatra.

Poszt-trauma

Alföldi Róbert ismét coming outolt

Új taggal bővült a Soros-sereg.

Vona Gábor esete a nagy mellénnyel

A Jobbik „cukisodása” tanagyag lesz.

Háborús bűnöshöz hasonlítják Orbánt

Mérgezik a Délvidéket.

Mutatjuk a címlapot, ami felrobbantotta a világhálót

Humor a pöcegödörből.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!