2017. április 27., csütörtök, Zita napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/lezuhant-egy-rendorsegi-helikopter-torokorszagban-12-emberrel-fedelzeten-1594846/

Lezuhant egy rendőrségi helikopter Törökországban 12 emberrel a fedélzetén

MTI
Rossz időjárási körülmények miatt kedden lezuhant egy rendőrségi helikopter 12 emberrel a fedélzetén a kelet-törökországi Tunceli tartományban, a szerencsétlenséget senki nem élte túl – közölte a helyi kormányzó hivatala.

A helikopteren l egy bíró, hét rendőr, a hadsereg egy tisztje és a háromfős legénység utazott – derült ki a kormányzói hivatal közleményéből. A török médiajelentések szerint a szerencsétlenséget szenvedett helikopter utasai az elnöki rendszer bevezetéséről tartott április 16-i referendumon választási körzetekben dolgoztak.

A helikopterrel Pulumur településéből történt felszállása után 10 perccel vesztették el a kapcsolatot.

Sajtójelentések szerint a térségben kialakult sűrű köd hátráltatta a Sikorsky S-70 Black Hawk típusú helikopter mentési munkálatait.

Kiemelt

Fucsovics Márton fejben fáradt el

A 25 éves nyíregyházi fiú az első szettben négyszer is asszisztált a spanyol adogatásához, azaz négy játékban volt képtelen fogadóként pontot nyerni.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!