2017. február 21., kedd, Eleonóra napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/ket-evvel-meghosszabbitottak-mali-misszio-mandatumat-1320379/

Két évvel meghosszabbították a Mali misszió mandátumát

MTI
Az Európai Unió két évvel meghosszabbította Maliban szolgálatot teljesítő missziójának megbízatását és 29,7 millió euró (mintegy 9,2 milliárd forint) költségvetést biztosít számára 2018 januárjáig – közölte az Európai Unió Tanácsának sajtószolgálata szerdán.

Az EU civil missziója (EUCAP Sahel Mali) a Száhel-övezeti ország belső biztonságának és a békéjének fenntartásához nyújt segítséget 2014 áprilisa óta. Tanácsi tájékoztatás szerint a több mint 100 uniós szakértővel működő, bamakói központú uniós misszió tevékenysége az ország biztonsági erőinek kiképzésére irányul, és stratégiai tanácsadást ad Mali minisztériumainak a biztonsági erők reformja érdekében.

Kiemelt

Impraktikus dolgaink – 2. rész

Sok-sok érvet tudnék mondani, miért kell beleállni a harcba. És a legfőbb érvek egyike ezeknek az impertinens, penetráns, hazug senkiknek a hatalmas nagy pofája.

Poszt-trauma

Deutsch Tamás keményen beszólt az Arany Medve-díjasnak

Enyedi Ildikó retteg és szégyenkezik.

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!