2017. szeptember 22., péntek, Móric napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/kepviselo-asszony-mar-megvan-az-itelet-1940167/

Képviselő-asszony! Már megvan az ítélet?

Megszületett a döntés: egy holland zöldpárti képviselő fogja írni a magyarországi jogállamiság működését értékelő európai parlamenti különjelentést.

Judith Sargentini nevét olvasván egy dolog azonnal beugrik: neve ott szerepel a Soros Györgyék által „megbízható szövetségesként” számon tartott brüsszeli politikusok listáján, mely tavaly szivárgott ki a Soros-féle Open Society Foundation adatbázisából.

A képviselő-asszony egyébként – minő meglepetés – önként jelentkezett a feladatra és a brit munkáspárti, Claude Moraes-szel szemben ki is választották rá.

Ezek után minimum kétséges, hogy lesz -e valódi vizsgálódás a jelentés elkészítése előtt, ám nagyon úgy tűnik, hogy ez az egész nem más, mint egy kutyakomédia.

Hirdetés

Kiemelt

Semjén Zsolt: a migráció következményeit nem lehet jóvátenni

A miniszterelnök-helyettes úgy vélekedett, hogy minden korábbinál brutálisabb kormányellenes gyalázkodásra kell felkészülni.

Poszt-trauma

Sátrazó migránsok miatt zárták be a híres egyetemet

8000 diák nem tanulhat.

Gyűlnek a fellegek a Soros-terv felett

A cenzúra agyréme fojtogatja a Wikipédiát (is).

Fény derült Jordán Tamás titkára

Ő is az utcára vonulna.

Pofára esett az ellenzéki média Felcsúton

Egészen mást kaptak, mint amit vártak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!