2017. július 26., szerda, Anna, Anikó napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/kepviselo-asszony-mar-megvan-az-itelet-1940167/

Képviselő-asszony! Már megvan az ítélet?

Megszületett a döntés: egy holland zöldpárti képviselő fogja írni a magyarországi jogállamiság működését értékelő európai parlamenti különjelentést.

Judith Sargentini nevét olvasván egy dolog azonnal beugrik: neve ott szerepel a Soros Györgyék által „megbízható szövetségesként” számon tartott brüsszeli politikusok listáján, mely tavaly szivárgott ki a Soros-féle Open Society Foundation adatbázisából.

A képviselő-asszony egyébként – minő meglepetés – önként jelentkezett a feladatra és a brit munkáspárti, Claude Moraes-szel szemben ki is választották rá.

Ezek után minimum kétséges, hogy lesz -e valódi vizsgálódás a jelentés elkészítése előtt, ám nagyon úgy tűnik, hogy ez az egész nem más, mint egy kutyakomédia.

Kiemelt

Nyertesek nélküli történet

A kortárs irodalom sokszor hív női alakokat segítségül ahhoz, hogy a sorsukon keresztül az elhallgatásokat feloldjuk, meg- és kibeszéljük.

Poszt-trauma

Gigantikus tiltakozás madártávlatból

Az olaszok egyre határozottabbak migráns-ügyben.

Dermesztő titkokról libben fel a fátyol

Ezekkel a No-Go zónákkal csak a baj van...

Simicska lapja teljesen elrugaszkodott a valóságtól

Bagoly mondja verébnek.

Egyszeri bűnöző, vagy visszaeső

Etikus?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!