2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/hamis-szemelyi-igazolvanyokat-arulo-bunszervezetet-szamoltak-fel-2424631/

Hamis személyi igazolványokat áruló bűnszervezetet számoltak fel

MTI
Hamis, az európai tartózkodást és beutazást lehetővé tevő személyi igazolványokat gyártó és áruló bűnszervezetet számoltak fel Görögországban – közölte a görög rendőrség hétfőn.

A hatóságok közleménye szerint 20 embert tartóztattak le múlt héten Athénban és környékén a bűnbanda tevékenységével összefüggésben.

Athénban négy olyan helyszínt találtak, amelyekben a gyanú szerint a bűnözők hamis, de nagyon jó minőségű dokumentumokat készítettek, és a „rendelés” után pár órával el is juttatták az „ügyfeleknek”.

A bűnszervezet számos európai országból kapott megrendeléseket.

A banda akár 500 eurót (155 ezer forintot) is elkérhetett egy hamis útlevélért, más, könnyebben elkészíthető koholmányok viszont olcsóbb árkategóriában voltak – tudatta a görög rendőrség.

A hatóságok hozzátették, hogy a bűnözők fő profilja albánok hamis dokumentumokkal való Nagy-Britanniába utaztatása volt.

Kiemelt

Cottbusban nem viselik el a bevándorlókat

Újra ellentétbe kerültek egymással a hétvégén a németek és az idegenek az egykori NDK-hoz tartozó Cottbusban – számolt be róla a tegnapi német sajtó.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!