2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/fidesz-szel-bernadett-soros-gyorgy-szovetsegeseivel-talalkozott-2438143/

Fidesz: Szél Bernadett Soros György szövetségeseivel találkozott

MTI
A Fidesz szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke és a párt miniszterelnök-jelöltje olyan biztosokkal is találkozott Brüsszelben, akiket Soros György megbízható szövetségeseiként tartanak számon és Magyarországot támadták.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Szél Bernadett szerdán azt mondta, egyes uniós biztosokkal történt tárgyalása után számára olyan kép rajzolódik ki, amely szerint a biztosok között sincsen egyetértés azzal kapcsolatban, hogy az uniós források visszatartása lehetséges-e vagy sem, ha jogállamiságot sért egy adott ország.

A Fidesz reagálásában felszólította Szél Bernadettet, hogy tisztázza, mit keresett a „Soros-katonáknál”.

Hozzátették: az LMP társelnöke – akit a Fidesz szintén Soros-katonának nevezett, mivel korábban Soros György egyik szervezeténél dolgozott – Vera Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozik Soros Györggyel és elismerte, az „EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. Emellett a Fidesz szerint Jourová Magyarország büntetését követelte, és bírálta a Soros-szervezeteket érintő átláthatósági törvényt.

Szél Bernadett emellett Soros György másik „szövetségesével”, Corina Cretu reionális politikáért felelős uniós biztossal is találkozott.

Kiemelt

Fidesz: Vona Gábor hitelessége omlott össze

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a Jobbik elnöke szerint összeomlott a Fidesz migrációs politikája.

Poszt-trauma

Egy kis LMP-s urizálás

Hogy hallal, vaddal, s jó falattal kedveskednek-é majd, azt nem tudjuk.

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!