2017. november 18., szombat, Jenő napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/ezt-nehez-lesz-mar-kimagyarazni-a-liberalis-portalnak-2182762/

Ezt nehéz lesz már kimagyaráznia a liberális portálnak

Korábban a 444 nagy hanggal, főcímben tálalta, hogy kamu volt a vívók panasza a lipcsei közbiztonságra. Ott akkor arról volt szó, hogy a vb-n szereplő vívóküldöttség áldatlan állapotokat talált a német városban, ahol migránsok randalíroztak. A liberális portál a német rendőrség közleményével próbált cáfolni, ami valójában beismerés volt, majd több videó is napvilágot látott az általuk észlelt esetekről. Lipcse most a nemzetközi sajtóban lett téma azután, hogy a rendőrség felhívást tett közzé a nők számára: ha kocogni mennek, legalább ketten legyenek, mert különben nincsenek biztonságban.

Minderre azért volt szükség, mert a közelmúltban több támadás is érte a Lipcsében kocogó nőket, egyiküket brutálisan megerőszakolta egy a személyleírás alapján szinte bizonyosan migráns férfi. A nőt a támadás alatt ütötte, verte a helyi Rosental parkban, olyannyira, hogy sürgősségi műtétre volt szüksége. Az esetről beszámoló rt.com szerint felháborodottan reagáltak minderre Németországban, valóságos kommentcunami érkezett a bejelentésre, melyek közül egy Twitter-üzenetet emelnek ki: „mivé lett az országunk?”

De ezt a 444 aligha fogja leközölni. Maximum annyit, hogy „kamu”.

Hirdetés

Kiemelt

Poirot új bajusza

A Gyilkosság az Orient expresszen a brit krimiírónő talán leghíresebb műve, Hercule Poirot pedig már nem egyszerűen fiktív figura, hanem nyomozói archetípussá vált.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Agymenés a’la Bokros

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!