2017. szeptember 22., péntek, Móric napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/ezt-nehez-lesz-mar-kimagyarazni-a-liberalis-portalnak-2182762/

Ezt nehéz lesz már kimagyaráznia a liberális portálnak

Korábban a 444 nagy hanggal, főcímben tálalta, hogy kamu volt a vívók panasza a lipcsei közbiztonságra. Ott akkor arról volt szó, hogy a vb-n szereplő vívóküldöttség áldatlan állapotokat talált a német városban, ahol migránsok randalíroztak. A liberális portál a német rendőrség közleményével próbált cáfolni, ami valójában beismerés volt, majd több videó is napvilágot látott az általuk észlelt esetekről. Lipcse most a nemzetközi sajtóban lett téma azután, hogy a rendőrség felhívást tett közzé a nők számára: ha kocogni mennek, legalább ketten legyenek, mert különben nincsenek biztonságban.

Minderre azért volt szükség, mert a közelmúltban több támadás is érte a Lipcsében kocogó nőket, egyiküket brutálisan megerőszakolta egy a személyleírás alapján szinte bizonyosan migráns férfi. A nőt a támadás alatt ütötte, verte a helyi Rosental parkban, olyannyira, hogy sürgősségi műtétre volt szüksége. Az esetről beszámoló rt.com szerint felháborodottan reagáltak minderre Németországban, valóságos kommentcunami érkezett a bejelentésre, melyek közül egy Twitter-üzenetet emelnek ki: „mivé lett az országunk?”

De ezt a 444 aligha fogja leközölni. Maximum annyit, hogy „kamu”.

Hirdetés

Kiemelt

Semjén Zsolt: a migráció következményeit nem lehet jóvátenni

A miniszterelnök-helyettes úgy vélekedett, hogy minden korábbinál brutálisabb kormányellenes gyalázkodásra kell felkészülni.

Poszt-trauma

Sátrazó migránsok miatt zárták be a híres egyetemet

8000 diák nem tanulhat.

Gyűlnek a fellegek a Soros-terv felett

A cenzúra agyréme fojtogatja a Wikipédiát (is).

Fény derült Jordán Tamás titkára

Ő is az utcára vonulna.

Pofára esett az ellenzéki média Felcsúton

Egészen mást kaptak, mint amit vártak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!