2017. szeptember 26., kedd, Jusztina napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/elvettek-bevandorlok-ertektargyait-es-bezartak-oket-2209852/

Elvették a bevándorlók értéktárgyait és bezárták őket

Ez a hír lendületet adhatna a migrációt támogató „civileknek”.

A bevándorlási hivatal közlése szerint a szombaton érkezett 96 külföldi (iraki és iráni) állampolgárt ügyészségi rendelet alapján 30 napra őrizetbe vették.

A csoport tagjait kitoloncolásukig zárt befogadóközpontban helyezték el, ahol lefényképezték őket, ujjlenyomatot vettek tőlük, értéktárgyaikat és telefonjaikat pedig érkezéskor le kellett adniuk.

Ez a hír újabb lendületet adhatna a migrációt támogató „civileknek”, muníciót jelenthetne kegyetlen kormányunk befeketítésére, röpködhetnének a facebook és Twitter bejegyzések, világszerte, reagálhatna rá a külföldi sajtó, tiltakozhatnának külföldi kormányok, majd vizsgálódhatna több nemzetközi emberjogi szervezet is az esettel kapcsolatban és elmarasztalhatna bennünket. Sejtésünk szerint azonban mégsem lesz belőle semmi, bár a fenti hír igaz.

Csakhogy nem Magyarországon, hanem az eminens Romániában történt meg az eset.

Hirdetés

Kiemelt

Jelentős forráshoz jutott a környezetbarát közlekedés

Összesen 22,4 milliárd euró jut brüsszeli forrásból az alternatív üzemanyagok terjesztésére, így minden korábbinál nagyobb támogatást kap a tiszta közlekedés.

Poszt-trauma

Rákay Philip KO-t mért a HVG-re

Nekik tömény gyűlölet az igazság.

Szanyi belegabalyodott a kerítésbe

Talán egyszer majd Szanyi-kórnak nevezik el a jelenséget.

Jobbikos elszólás: Simicska az egész ellenzéket segíti

„Helyes törekvés”.

Baljós árnyak jelentek meg Lendvai Ildikón

Az idő vasfoga nem kegyelmezett.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!