2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/dollarmilliokat-aldozott-legenyseg-kikepzesere-soros-gyorgy-2487589/

Dollármilliókat áldozott a legénység kiképzésére Soros György

Idő, pénz és még több pénz…

Valahogy így összegezhetnénk a Soros-birodalom „fáradalmas” munkáját az évek során, mellyel sziklaszilárd védőburkot vont maga köré, számtalan, lelkesebbnél-lelkesebb hívének köszönhetően.

Talán senkit nem ér meglepetés, hogy melyek a birodalom legerősebb bástyái: a Helsinki Bizottság, a Nyílt Társadalom Alapítvány valamint a TASZ mellett a háttérben bújik meg az Aspen Institute és annak közép-európai ága, amely mint kiderült olyan képzéseknek ad otthont, ahol például néhány éve szövetségi bíráknak szóló szemináriumot rendeztek.

Ami még izgalmasabb, nemrégiben a Fiatal vezetők elnevezésű tanfolyamon olyan nagyszerű emberek is fejtágítást kaptak potom 200 ezerért mint Heil Péter az ALTUS ZRt. tanácsadási igazgatója, G. Szabó Dániel, a Magyar Helsinki Bizottság egyik jogásza, Mészáros Antónia ATV-s újságíró (UNICEF vezető), Kustánczi Norbert, a 24.hu újságírója, és végül de nem utolsó sorban Gulyás Márton.

De a dalnak itt még nincs vége. Gyuri bácsi az elmúlt években 48 millió dollárt fordított az amerikai közvélemény meggyúrására. A pénznek egy része pedig azt a gondolatot szándékozta bevésni az Újvilág lakóinak agyába, hogy mi itt Magyarországon folyamatosan éhezünk, fázunk, diktatúrában élünk, összegezve: rettentően sanyarú a sorsunk.

Ez megmagyarázza, honnan is termett kicsiny hazánkban ennyi lelkes „szakember”, akit olyannyira támogat a sok-sok tengerentúli felvilágosult demokrata.

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!