2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/az-olasz-nepszavazas-ele-egy-orbani-megerzes-1227430/

Az olasz népszavazás elé egy orbáni megérzés

Ezt mondta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke 2016 február 19-én, a brüsszeli csúcsértekezleten, miután a balos olasz miniszterelnök Matteo Renzi migránsügyben pénzelvonással fenyegette meg a kötelező kvótát elutasító visegrádi országokat, nyilatkozataiban célkeresztbe téve Magyarországot:

„Ez egy olyan szakma, a mienk, hogy nagyon meg kell becsülni a következő napot is, ha az ember megéri a hivatalában. Ezért szerénységre inteném magunkat arra vonatkozóan, hogy milyen ígéreteket tegyünk meg vállaljunk 2020 utánra.

Úgyhogy az ilyen típusú fölvetéseket a sok puskaport szagolt veteránok türelmével és nyugalmával szoktam fogadni. Majd meglátjuk, ki hol lesz 2020-ban, és mit fog akkor csinálni.”

(A 2020-as dátumhoz: addig már elfogadott költésvetése van az EU-nak, a Renzi-féle ”javaslatokat„, csak az azt követő időszakra lehet elővezetni)

Vasárnap az olasz törvényhozás átalakítását célzó népszavazást tartanak, a kezdeményező Renzi azt mondta, sikertelenség esetén lemond.

Lássuk.

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!