2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/amokfutasban-spanyol-szelsobal-es-transzgenderorultek-1466374/

Ámokfutásban a spanyol szélsőbal és a genderőrültek

PestiSrácok.hu, breitbart.com, bbc.co.uk, agendaeurope.com, dailymail.co.uk, independent.co.uk
Elképesztő dolgok történnek.

Spanyolország gender-aktivistái szerint gyűlöletbeszéd azt állítani, hogy amelyik gyereknek fütyije van, az fiú. Ennek igazolására még reklámkampányt is indítottak több spanyol nagyvárosban, ahol meztelen kisgyerekeket ábrázoltak a nemükkel ellentétes nemi szervvel – írja az eseményekről részletes, fotókkal illusztrált sajtószemlét közlő PestiSrácok.hu.

Forrás: breitbart.com

A történet lényege, hogy egy ismeretlen anyagi hátterű LMBTQ-szervezet a fenti plakátokkal árasztotta el a hispániai nagyvárosokat a következő szöveggel: „Vannak lányok fütyivel és fiúk puncival. Ez ilyen egyszerű”.

Valamiért azonban nem mindenki tetszését nyerte el a kampány, és az azt kísérő magyarázatok, melyek megbélyegezni igyekeznek az általuk képviselt vélemények kritikusait.

Több szervezet, köztük keresztény csoportok tiltakoznak Chrysallis Euskal Herria nevű csoport tevékenysége ellen. Többek között olyan buszokkal kívánták végigjárni a genderkampány által sújtott városokat, amelyeket a „A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. Ne hagyd magad becsapni!” felirattal láttak el.

A spanyol baloldali sajtó heves támadást indított az általuk a „szégyen buszának” elnevezett projekt ellen, Manuela Carmena polgármesterrel az élen a madridi városvezetés hivatalosan is gyűlöletkeltésre alkalmasnak minősítette a Hazte Oir keresztény szervezet buszát. A csoport szerint viszont ők csak a szabad véleménynyilvánítás jogával éltek, ebben akadályozza meg őket a madridi vezetés.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!