2017. április 29., szombat, Péter napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/amokfutasban-spanyol-szelsobal-es-transzgenderorultek-1466374/

Ámokfutásban a spanyol szélsőbal és a genderőrültek

PestiSrácok.hu, breitbart.com, bbc.co.uk, agendaeurope.com, dailymail.co.uk, independent.co.uk
Elképesztő dolgok történnek.

Spanyolország gender-aktivistái szerint gyűlöletbeszéd azt állítani, hogy amelyik gyereknek fütyije van, az fiú. Ennek igazolására még reklámkampányt is indítottak több spanyol nagyvárosban, ahol meztelen kisgyerekeket ábrázoltak a nemükkel ellentétes nemi szervvel – írja az eseményekről részletes, fotókkal illusztrált sajtószemlét közlő PestiSrácok.hu.

Forrás: breitbart.com

A történet lényege, hogy egy ismeretlen anyagi hátterű LMBTQ-szervezet a fenti plakátokkal árasztotta el a hispániai nagyvárosokat a következő szöveggel: „Vannak lányok fütyivel és fiúk puncival. Ez ilyen egyszerű”.

Valamiért azonban nem mindenki tetszését nyerte el a kampány, és az azt kísérő magyarázatok, melyek megbélyegezni igyekeznek az általuk képviselt vélemények kritikusait.

Több szervezet, köztük keresztény csoportok tiltakoznak Chrysallis Euskal Herria nevű csoport tevékenysége ellen. Többek között olyan buszokkal kívánták végigjárni a genderkampány által sújtott városokat, amelyeket a „A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. Ne hagyd magad becsapni!” felirattal láttak el.

A spanyol baloldali sajtó heves támadást indított az általuk a „szégyen buszának” elnevezett projekt ellen, Manuela Carmena polgármesterrel az élen a madridi városvezetés hivatalosan is gyűlöletkeltésre alkalmasnak minősítette a Hazte Oir keresztény szervezet buszát. A csoport szerint viszont ők csak a szabad véleménynyilvánítás jogával éltek, ebben akadályozza meg őket a madridi vezetés.

Kiemelt

Két esztendő alatt elkészülhet az M4-es gyorsforgalmi Ceglédig

Az M4-es javítja a fővárosi agglomeráció közlekedését és közelebb hozza a fővároshoz Szolnokot.

Poszt-trauma

Túltolta a béreket a Hír TV

Jól fizet Simicska tévéje, csak meddig?

Gyurcsány mégis megszerezte a dokumentumokat

Csak nem azokat.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 4.

A polip működése, nyomásgyakorlása a médián keresztül mutatható be legegyszerűbben.

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!