2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/alakul-homoszexualisok-mekkaja-csak-dzsihadistaknak-nem-szoltak-1835335/

Alakul a homoszexuálisok Mekkája, csak a dzsihadistáknak nem szóltak

bvoltaire.fr

Anne Hidalgo, Párizs polgármestere eltökélte, hogy a francia fővárost a világ homoszexuálisainak fővárosává tegye, amelyben Jean-Luc Romero regionális tanácsos sietett segítségére, aki részletes terveket dolgozott ki ez ügyben.

A homoszexuális partnerét négy éve hivatalos ceremónia keretében elvevő Romero a bvoltaire.fr szerint félszáznál is több javaslatot tett le Hidalgo asszony asztalára, közte történelmi túrát, szépségversenyt, homoszexuális világjátékokat tartalmazó elképzelésekkel. Hidalgóék terve szerint az eddigieknél is modernebb és divatosabb várost csinálnának Párizsból, amely magához csábítaná a világ homoszexuális, leszbikus, és egyéb közösségeit, akit az LMBTQ és hasonló megjelölésekkel ellátott szövetségek takarnak.

Rájuk igen, arra a tömegre azonban nem gondol a szocialista polgármesterasszony, akiknek nem annyira tetszenek a fenti ötletek, mint például az a több százezer – többek között katolikus – tüntető, akik a hagyományos családmodell védelmében vonultak fel annak idején, jegyzi meg a portál.

És akkor még nem is szóltunk Párizs és elővárosainak szépszámú muszlim közösségéről, akik között időről időre felbukkannak „radikalizált” elemek is. Vajon őket hol képzeli el Anne Hidalgo a „homoszexuálisok Mekkájában”?

Kiemelt

„Allahu Akbar!” üvöltéssel halt meg a barcelonai terrorista

Meghalt a múlt szerdai alcanari házrobbanásban a korábban eltűntként számon tartott imám is, aki radikalizálta az elkövetőket.

Poszt-trauma

Mindent felülmúló polkorrektség: rasszistázzák a szépségkirálynőt

Pedig csak egy kérdést tett fel.

Újabb aduászok Gulyás Márton hálójában

Gálvölgyiék után is sikerült fokozni. Mi jöhet még ezután?

Bayert kevesebbért is miszlikbe aprították volna

Hont András végleg megbukott.

Egyből reagáltak a migránspárti baloldaliak a terrortámadásra

A mi otthonunk a ti otthonotok(?)

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!