2017. június 26., hétfő, János, Pál napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/alakul-homoszexualisok-mekkaja-csak-dzsihadistaknak-nem-szoltak-1835335/

Alakul a homoszexuálisok Mekkája, csak a dzsihadistáknak nem szóltak

bvoltaire.fr

Anne Hidalgo, Párizs polgármestere eltökélte, hogy a francia fővárost a világ homoszexuálisainak fővárosává tegye, amelyben Jean-Luc Romero regionális tanácsos sietett segítségére, aki részletes terveket dolgozott ki ez ügyben.

A homoszexuális partnerét négy éve hivatalos ceremónia keretében elvevő Romero a bvoltaire.fr szerint félszáznál is több javaslatot tett le Hidalgo asszony asztalára, közte történelmi túrát, szépségversenyt, homoszexuális világjátékokat tartalmazó elképzelésekkel. Hidalgóék terve szerint az eddigieknél is modernebb és divatosabb várost csinálnának Párizsból, amely magához csábítaná a világ homoszexuális, leszbikus, és egyéb közösségeit, akit az LMBTQ és hasonló megjelölésekkel ellátott szövetségek takarnak.

Rájuk igen, arra a tömegre azonban nem gondol a szocialista polgármesterasszony, akiknek nem annyira tetszenek a fenti ötletek, mint például az a több százezer – többek között katolikus – tüntető, akik a hagyományos családmodell védelmében vonultak fel annak idején, jegyzi meg a portál.

És akkor még nem is szóltunk Párizs és elővárosainak szépszámú muszlim közösségéről, akik között időről időre felbukkannak „radikalizált” elemek is. Vajon őket hol képzeli el Anne Hidalgo a „homoszexuálisok Mekkájában”?

Hirdetés

Kiemelt

Arany János különleges műhelytitkai

Ritka az olyan tudósember, aki a szakterülete bolondja, de ki tud lépni, tanulmányaiban nem bennfenteskedik, de nem is szerénykedik vagy jópofizik, nem tetszeleg a civilek előtt.

Poszt-trauma

Fekete-Győr elárulta a Momentum valódi filozófiáját

Most már mindenki tisztán láthat.

Kanada meggenderedett!

Lehet, hogy Kanadában be kell majd tiltani az angolt (is).

Videó a jövőből

Elszólta magát a rektorhelyettes, ingyen reklám miatt bohóckodik a CEU.

Nobel-díjas összeesküvés-elmélet

Nyilvánosságra hozzuk a titkos akciók működő receptjét!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!