2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/a-halalra-varo-keresztenynek-nem-adnak-menedekjogot-a-svedek-2043601/

A halálra váró kereszténynek nem adnak menedékjogot a svédek

PestiSrácok.hu, citizengo.org

Svédország szélesre tárta kapuit a bevándorlók előtt – kivéve a muszlimról a keresztény hitre áttért iráni lány esetében, akit a svéd hatóságok vissza kívánnak toloncolni Iránba. Az pedig már igazán mellékes, hogy a törvény szerint halálbüntetés vár Aideen Strandssonra, mivel nyilvánosságra hozta, hogy muszlimból keresztény lett. A kitoloncolás ellentmond a svéd, és a nemzetközi egyezményeknek is, írja a citizengo.org-ot szemléző PestiSrácok.hu.

Úgy látszik Svédország továbbra is az őrület határán van. Bár no go zónák állítólag nincsenek, a kereszténység kezd kicsúszni a megtűrt kategóriából is, a nagy befogadási láz közepette egy halálra váró keresztény, vagy egy értelmi sérült magyar árva lány (talán sokan emlékeznek még Wilhelm Fruzsina esetére) kitoloncolásával azért példát tudnak statuálni.

Kérdés, kinek?

Kiemelt

Migráns támadások Németországban és Horvátországban

Marokkói migránsok támadtak rá emberekre a hétvégén a németországi Essenben és Zágrábban is. Az esseni gyanúsítottak jelenleg menekültügyi eljárás alatt állnak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!