2017. október 22., vasárnap, Előd napja
Külföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/a-halalra-varo-keresztenynek-nem-adnak-menedekjogot-a-svedek-2043601/

A halálra váró kereszténynek nem adnak menedékjogot a svédek

PestiSrácok.hu, citizengo.org

Svédország szélesre tárta kapuit a bevándorlók előtt – kivéve a muszlimról a keresztény hitre áttért iráni lány esetében, akit a svéd hatóságok vissza kívánnak toloncolni Iránba. Az pedig már igazán mellékes, hogy a törvény szerint halálbüntetés vár Aideen Strandssonra, mivel nyilvánosságra hozta, hogy muszlimból keresztény lett. A kitoloncolás ellentmond a svéd, és a nemzetközi egyezményeknek is, írja a citizengo.org-ot szemléző PestiSrácok.hu.

Úgy látszik Svédország továbbra is az őrület határán van. Bár no go zónák állítólag nincsenek, a kereszténység kezd kicsúszni a megtűrt kategóriából is, a nagy befogadási láz közepette egy halálra váró keresztény, vagy egy értelmi sérült magyar árva lány (talán sokan emlékeznek még Wilhelm Fruzsina esetére) kitoloncolásával azért példát tudnak statuálni.

Kérdés, kinek?

Hirdetés

Kiemelt

Nem csak diákokat károsítottak meg Czeglédyék

A Vas megyei hírportálnak nyilatkozó, nyugdíj mellett munkát vállaló idős ember reméli, hogy egyszer megkapja azt a pénzt, amivel tartoznak neki.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!