2016. július 29., péntek, Márta, Flóra napja
Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kulfold/a-bevandorlok-a-terhes-noket-sem-kimelik-324127/

A bevándorlók a terhes nőket sem kímélik

rbb-online.de, Magyar Idők Online,MTI
Németországban tovább folytatódnak és egyre aljasabbak a nők elleni, migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények. A legújabb áldozat egy 18 esztendős nő, aki ráadásul nyolc hónapos várandós kismama.

A lübbeni rendőrséghez érkezett a feljelentés az esetről, melyről a berlin-brandenburgi televízió és rádió hírportálja számolt be.

E szerint a Brandenburg tartományban található kisvárosban, fényes nappal egy nyugdíjas otthon közelében lévő parkban sétált a kisbabát váró fiatal német nő, amikor hat migráns támadott rá. Fogdosni kezdték, le akarták tépni a ruháját, nyilvánvalóan szexuális erőszakot akartak elkövetni vele szemben. Szerencsére egy járókelő a kismama segítségére sietett, aki így időben meg tudott szabadulni támadóitól és kisebb sérülésekkel megúszta az aljas támadást.

Újévi erőszak: egyre több ügyre derül fény Németországban

A német rendőrség nyilvántartásában ma már jóval több, a szilveszteri erőszakkal kapcsolatos ügy szerepel, mint amennyiről eddig a nyilvánosságnak tudomása volt, az ország tizenhat tartománya közül tizenkettőben történtek ilyen jellegű bűncselekmények – közölték szombaton német sajtóorgánumok.

Eddig az említett esetekről szóló híradások főleg Kölnre (az erőszakos cselekmények „epicentrumára”) összpontosították a figyelmet, ahol az AFP szerint eddig mintegy ezer feljelentés érkezett a rendőrségre, Hamburgban több mint kétszáz hasonló panasszal keresték meg a rendfenntartó szerveket.

A helyi rendőrség most szemtanúk, illetve az eleddig a névtelenség homályába burkolózó segítő fiatalember jelentkezését várja az elkövetők kézre kerítéséhez.

Mint ismert; a szilveszter éjjelén és újév hajnalán, nemcsak német nagyvárosokban, hanem szinte egész Nyugat-Európán végigsöprő, nők sérelmére elkövetett tömeges erőszak ügyében már csaknem ezer feljelentést tettek, ám arról eddig nem volt tudomásunk, hogy az áldozatok között gyermeküket váró kismamák is lettek volna.

A liberóknál kezd pajkossággá válni a brutális erőszak

Aczél Endrének a Népszabadságban megjelent Molesztálás és verés című jegyzete ékes bizonyíték a ballib média migránsimádatára.

A Pulitzer–emlékdíjas Aczél szerint a történteket nem szabad a „menekültek” nyakába varrni, mert ők „nem azért gyalogoltak keresztül fél Európán, hogy szilveszterkor német lányokat fogdossanak”. A lübbeni eset azonban ennek épp’ az ellenkezőjét bizonyítja.

Hirdetés

Kiemelt

Adócsökkentést várnak a hotelesek

Adózási, szabályozási eszközökkel kell növelni a hazai hotelek versenyképességét, hogy a vállalkozások elvégezhessék a szükséges fejlesztéseket, illetve megtartsák a szakképzett munkaerőt.

Poszt-trauma

Vágó István ezúttal Áderbe rúgott bele

A Gyurcsány-barát kvízmester hatalmas bakot lőtt.

Soros beindította a pénzágyúit: veszélyben a mesterterv

A spekuláns egyre szaporodó ráncait csak Hillary vasalhatja ki.

Csak, hogy a bajor belügyminiszter is megértse

„Nem fogtok nyugodtan aludni a házaitokban”.

Kapocs Nizza és München között: csemege összeesküvés elmélethez

Egy német újságíró mind a két helyszínen videón rögzítette a véres eseményeket.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!