2017. október 21., szombat, Orsolya napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/videken-tervezi-kiemelt-fiokok-letrehozasat-cib-2067451/

Vidéken tervezi kiemelt fiókok létrehozását a CIB

 

A CIB Bank október 20-án változásokat hajt végre budapesti fiókhálózatában – jelentette be a tőzsde honlapján a pénzintézet. A bank több fiókját kiemeltté alakítja, ahol a jövőben többen dolgoznak, és többek között célzott szolgáltatásokat nyújtanak a kisvállalati ügyfélkörüknek. Érintett az átállásban többek között a Medve utcai, az Örs vezér téri és a Szent István körúti fiók. Ezzel párhuzamosan indokolt esetben nagyobb méretű fiókba költözhetnek bizonyos egységek, ahol pedig az üzemeltetés nem gazdaságos, ott összevonások, illetve bezárások is lesznek. A változásokkal együtt a CIB Banknak 76 fiókja lesz. A hitelintézet a későbbiekben további kiemelt egységek létrehozását tervezi vidéken is.

Fotó: Bach Máté


Az olasz Intesa Sanpaolo tulajdonában lévő CIB az idei első fél évet 9,5 milliárd forint adózás utáni eredménnyel zárta. Az új hitelek kihelyezése a lakossági üzletágban 24 százalékkal, a vállalati üzletágban 149 százalékkal nőtt éves alapon. A 90 napon túli késedelemben lévő hitelek aránya 6,5 százalékra esett, ami 2,9 százalékos csökkenést jelent 2016 decemberéhez képest. A bank idén tovább fejleszti mobilalapú szolgáltatásait, és továbbra is célkitűzés, hogy leépítse a korábbiakban felhalmozódott nem teljesítő hiteleinek állományát.

 

Hirdetés

Kiemelt

Pszichésen zavart német állampolgár a müncheni késes támadó

A rendőrség müncheni parancsnoka azt mondta, semmi jel nem utal arra, hogy az őrizetbe vett gyanúsítottat vallási vagy politikai indítékok vezérelték volna.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!