2017. augusztus 19., szombat, Huba napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/videken-tervezi-kiemelt-fiokok-letrehozasat-cib-2067451/

Vidéken tervezi kiemelt fiókok létrehozását a CIB

 

A CIB Bank október 20-án változásokat hajt végre budapesti fiókhálózatában – jelentette be a tőzsde honlapján a pénzintézet. A bank több fiókját kiemeltté alakítja, ahol a jövőben többen dolgoznak, és többek között célzott szolgáltatásokat nyújtanak a kisvállalati ügyfélkörüknek. Érintett az átállásban többek között a Medve utcai, az Örs vezér téri és a Szent István körúti fiók. Ezzel párhuzamosan indokolt esetben nagyobb méretű fiókba költözhetnek bizonyos egységek, ahol pedig az üzemeltetés nem gazdaságos, ott összevonások, illetve bezárások is lesznek. A változásokkal együtt a CIB Banknak 76 fiókja lesz. A hitelintézet a későbbiekben további kiemelt egységek létrehozását tervezi vidéken is.

Forrás: Bach Máté


Az olasz Intesa Sanpaolo tulajdonában lévő CIB az idei első fél évet 9,5 milliárd forint adózás utáni eredménnyel zárta. Az új hitelek kihelyezése a lakossági üzletágban 24 százalékkal, a vállalati üzletágban 149 százalékkal nőtt éves alapon. A 90 napon túli késedelemben lévő hitelek aránya 6,5 százalékra esett, ami 2,9 százalékos csökkenést jelent 2016 decemberéhez képest. A bank idén tovább fejleszti mobilalapú szolgáltatásait, és továbbra is célkitűzés, hogy leépítse a korábbiakban felhalmozódott nem teljesítő hiteleinek állományát.

 

Kiemelt

Kiütés Debrecenben

Először nyert a Debrecen a labdarúgó NB I-ben: két döntetlen és három vereség után pénteken a 6. fordulóban 4-1-re legyőzte a Vasast.

Poszt-trauma

Barcelonában imádták a migránsokat

„Fogadjuk be őket most!”

Méghogy nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között?

Mi ez, ha nem egy újabb bizonyíték?

Gyurcsány pokolian megsértődött

Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?

Vágó: Császy és Tátrai is becsületes, derék ember

Nem baj, hogy a Kúria teljesen másképp döntött.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!