2017. szeptember 19., kedd, Vilhelmina napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/uj-tortenelmi-csucs-tozsden-2211592/

Új történelmi csúcs a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 42,21 pontos, 0,11 százalékos emelkedéssel 38 119,09 ponton, új történelmi csúcson zárt szerdán.

A részvénypiac forgalma 8,5 milliárd forint volt, a vezető részvények közül csak a Mol erősödött az előző napi záráshoz képest. Debreczeni Csaba, az MKB Bank szenior tőkepiaci elemzője a közmédiá­nak elmondta: az európai részvénypiacok enyhe pluszban zártak.

A szintén kismértékben emelkedő BUX indexet a Mol „vitte a hátán”, amelynek mintegy 0,7 százalékos emelkedése elég volt ahhoz, hogy a magyar olajpapír lokális csúcsot, a BUX pedig új rekordot érjen el. A héten nem várhatók különleges hírek, továbbra is oldalazó kereskedés várható, sem lefelé, sem felfelé nem kell jelentős mozgásokra számítani.

Hirdetés

Kiemelt

Kalmár gólokkal építkezik

Három kontinensen foglalkoztatnak klubcsapatok magyar labdarúgókat. Összeállításunkban azokra összpontosítunk, akik szóba kerülhetnek a magyar válogatott keret kialakításakor.

Poszt-trauma

Gyurcsány kíséretével a börtönbe

„Ártatlan ember” vonult be.

Van baj… és nincs baj

Egy nem kormány közeli médiummal.

Horn Gábort láthatóan nem zavarják a számok

A liberális politikus fogalomzavarban is szenved.

Mellbevágó üzenet az egykori Francia elnöktől

Már akkor látta...

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!