2017. április 28., péntek, Valéria napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/turisztikai-csucsot-tartottak-v4-orszagok-1417288/

Turisztikai csúcsot tartottak a V4-országok

Turisztikai csúcstalálkozót tartott a visegrádi országcsoport (V4) – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – február 14–15-én Varsóban. A rendezvényen aláírták a V4-országok 2017. évi közös turisztikai marketingtervét – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A V4-ek összehangolt marketingjének főbb célpiacai lesznek ebben az évben az Amerikai Egyesült Államok, Oroszország és a volt FÁK-államok, továbbá Kína. Közölték: egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a fiatalabb korosztályt innovatív marketingeszközökkel, például a közösségi médiában folytatott kampánnyal érjék el. A találkozón elhangzott, immár mindhárom V4-partner állam szerepel Magyarország tíz fő küldőországának rangsorában.

A 2016-os adatok alapján a vendég­éjszakák két számjegyű növekedésével Csehország a negyedik, Lengyelország pedig – két hellyel előrelépve – az ötödik helyre került. Szlovákia hónapról hónapra húsz százalék körüli növekedést produkálva a tizedik lett a beutazók listáján, kiszorítva a pozíciót hagyományosan elfoglaló Hollandiát.

Arról is szó esett, hogy 2017 októbe­rében a Kínával együttműködő 16 kelet- és közép-európai ország lehet a Makaóban megrendezendő 6. Global Tourism Economic Forum díszvendége, amely kiváló alkalmat teremt a régió bemutatkozására. – Magyarországnak 2017 az együttműködésben nagy lehetőséget hoz, mert júliusban átveszi a V4 soros elnökségét Lengyelországtól – emlékeztetett a turisztikai ügynökség.

Kiemelt

Országjárásba kezd a Fidesz

Hidvéghi Balázs kifejtette: a következő három hétben valamennyi választókerületben, 120-130 helyszínen lesznek nyilvános fórumok.

Poszt-trauma

Túltolta a béreket a Hír TV

Jól fizet Simicska tévéje, csak meddig?

Gyurcsány mégis megszerezte a dokumentumokat

Csak nem azokat.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 4.

A polip működése, nyomásgyakorlása a médián keresztül mutatható be legegyszerűbben.

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!