2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/tobbet-szanunk-iden-karacsonyra-2460304/

Többet szánunk idén a karácsonyra

Átlagosan 35 ezer forintot szánnak karácsonyi ajándékokra az internetes vásárlók az idén, ami 14 százalékkal meghaladja a tavalyi összeget. Ez az utóbbi időszakban tapasztalható bérnövekedés pozitív hatása – közölte tegnap az Árukereső.hu. Megállapítják, az ünnepek közeledtével sokkal többen nyitottak a virtuális vásárlásra, mint az év más időszakaiban, a választáskor azonban ez esetben is a megfelelő ár-érték arány és a minőség a döntő szempont.

Az internetezők az idén átlagosan legalább 5-6 embert szeretnének megajándékozni, fejenként hétezer forintból. Bár karácsonykor évről évre felbukkannak tipikus slágertermékek, a teljes internetező lakosság körében ezúttal is a klasszikusnak számító ruházati cikkek, könyvek, szépségápolási termékek és a játékok jelentik az elsődleges ajándékötletet. Emellett a nagyobb értékű műszaki cikkek – például a tévék vagy az okostelefonok, tabletek – esetében is kiemelt forgalomra számíthatnak a kereskedők, bár e termékek ára sokak számára még mindig komoly korlátot jelent. Az internetes ajándékvásárlásban népszerű termék továbbá az utazás, az éttermi és egyéb kényelmi szolgáltatás, illetve sokan keresik a kulturális kikapcsolódás lehetőségeit is.

Kiemelt

Részlegesen leállt az amerikai közigazgatás

Annak hátterében, hogy a szenátus elutasította a további finanszírozást a többségi republikánusok, illetve a demokrata pártiak közötti ellentétek állnak.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!