2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/premium-ingatlan-az-appeninnel-2456830/

Prémium ingatlan az Appeninnél

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. 100 százalékra növelte a Pontott Kft.-ben lévő üzletrészét.

Az ügylettel kizárólagos tulajdonába került a Normafa utcában található, fejlesztés előtt álló, prémiumkategóriás ingatlan, amely egy 3563 négyzetméteres telekből és egy 1200 négyzetméteres felépítményből áll – tette közzé a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Az Appeninn Holding igazgatósága a projektcég átnevezéséről is döntött, a cégbírósági bejegyzést követően Appeninn Hegyvidék Kft. néven folytatja tevékenységét.

Az ingatlanvásárlás mellett a tőzsdei társaság arról is beszámolt, hogy az Appeninn Logisztika Zrt. értékesítésével jelentős eredmény elérése mellett megvált nagykanizsai ipari-logisztikai ingatlanától is. Az eladást az igazgatóság profiltisztítási szándéka vezérelte, aminek keretében több lépcsőben újrastrukturálják az Appeninn Holding meglévő ingatlanportfólióját, hogy a társaság a részvényesei szempontjából nagyobb hozzáadott értéket képviselő ingatlanokra koncentráljon.

Kiemelt

Szél Bernadett nem cáfolta, hogy afgán szakértője megbukott az átvilágításon

Az LMP miniszterelnök-jelöltje csak annyit válaszolt a közmédiának: országgyűlési képviselőként érvényes átvilágítással rendelkezik, ezért joga van ott lenni az üléseken.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!