2017. november 21., kedd, Olivér napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/premium-ingatlan-az-appeninnel-2456830/

Prémium ingatlan az Appeninnél

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. 100 százalékra növelte a Pontott Kft.-ben lévő üzletrészét.

Az ügylettel kizárólagos tulajdonába került a Normafa utcában található, fejlesztés előtt álló, prémiumkategóriás ingatlan, amely egy 3563 négyzetméteres telekből és egy 1200 négyzetméteres felépítményből áll – tette közzé a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Az Appeninn Holding igazgatósága a projektcég átnevezéséről is döntött, a cégbírósági bejegyzést követően Appeninn Hegyvidék Kft. néven folytatja tevékenységét.

Az ingatlanvásárlás mellett a tőzsdei társaság arról is beszámolt, hogy az Appeninn Logisztika Zrt. értékesítésével jelentős eredmény elérése mellett megvált nagykanizsai ipari-logisztikai ingatlanától is. Az eladást az igazgatóság profiltisztítási szándéka vezérelte, aminek keretében több lépcsőben újrastrukturálják az Appeninn Holding meglévő ingatlanportfólióját, hogy a társaság a részvényesei szempontjából nagyobb hozzáadott értéket képviselő ingatlanokra koncentráljon.

Hirdetés

Kiemelt

Tovább szépül a Budakeszi Vadaspark

A tervek szerint bővítik a Budakeszi Vadaspark területét, ahol a látogatók megnyerése érdekében folyamatosan fejlesztenek.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!