2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/nfm-allamtitkar-magyar-energiaszolgaltatas-kiegyensulyozott-es-biztonsagos-2404291/

NFM-államtitkár: a magyar energiaszolgáltatás kiegyensúlyozott és biztonságos

MTI
Magyarországon a gáz- és az áramszolgáltatás kiegyensúlyozott és biztonságos – mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán kedden.

Hiába mondta az ellenzék 2013-ban, a rezsicsökkentés elindulásakor, hogy a rezsicsökkentés hatására ellehetetlenül a szolgáltatás, nem tudnak fejleszteni a szolgáltatók és nem tudják majd elvégezni a megfelelő karbantartásokat – tette hozzá az államtitkár.

Aradszki András hangsúlyozta: a lakosság összes tartozása a különböző szolgáltatásoknál, a 2013-as 83 milliárd forintról 46 milliárd forintra mérséklődött. 2013-ban 137 ezer fogyasztónál kellett kikapcsolni a közműszolgáltatást, az idén már csak 59 ezer ilyen eset volt.

Az államtitkár kifejtette: ez pozitív irányú változás, ami biztos hátteret ad a szolgáltatóknak is, hiszen csökkennek a kintlévőségeik, ebből következően el tudják végezni a jogszabályban előírt beruházásokat, fejlesztéseket és karbantartásokat.

Kiemelt

A SZDSZ-t az ima sem mentette meg 1998-ban

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője egy egészen elképesztő történetet idézett fel az ECHO TV Troll című műsorában.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!