2016. július 29., péntek, Márta, Flóra napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/megszunik-a-tesco-mobile-405082/

Megszűnik a Tesco Mobile

Április 16-ától megszűnik a Tesco nevéhez köthető mobilszolgáltatás Magyarországon, a 2011-ben alapított Tesco Mobile virtuális telefonszolgáltató végleg kivonul az országból – értesült lapunk.

A Tesco által az ügyfeleknek küldött tájékoztató levélből kiderül: a Tesco Globál Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. által közösen létrehozott, saját számmezővel is rendelkező szolgáltató ügyfelei április közepétől a Vodafone-hoz kerülnek át.

Április 1-jétől már új előfizetést sem lehet kötni a Tesco Mobile-nál, április 5-től a szolgáltatás átadásáig pedig nem lehet majd egyenlegfeltöltést vásárolni a meglévő feltöltőkártyás tarifákhoz. Az ügyfelek átadás-átvétele április 6–16. között zajlik, a váltást követően az előfizetők SMS-t kapnak a Vodafone-tól a változatlanul megmaradó telefonszámukra.
A szolgáltatóváltás után egyes tarifák továbbra is elérhetők maradnak, bizonyos opciók és feltételek ugyanakkor megszűnnek. Így például marad a Dupla és a Kedvenc tarifa, akárcsak a roaming kedvezmények, de megszűnik a „Clubcard” és az „Ingyenpercek” opció.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei egyoldalú szerződésmódosítással változnak, így ha az ügyfél számára hátrányos változásokat kínál az új szerződés, az értesítés kézhezvételét követően 15 napon belül jogosult a szerződés azonnali hatályú felmondására. Ebben az esetben az egyenleg fennmaradó részét a szolgáltató köteles visszafizetni az előfizetőnek.

Hirdetés

Kiemelt

Kétségbeesett akciók a kvótareferendum ellen

A Fidesz szerint a bevándorláspárti baloldal kétségbeesett akciókat talál ki, hogy megakadályozza a kvótaellenes referendumot.

Poszt-trauma

Soros beindította a pénzágyúit: veszélyben a mesterterv

A spekuláns egyre szaporodó ráncait csak Hillary vasalhatja ki.

Csak, hogy a bajor belügyminiszter is megértse

„Nem fogtok nyugodtan aludni a házaitokban”.

Kapocs Nizza és München között: csemege összeesküvés elmélethez

Egy német újságíró mind a két helyszínen videón rögzítette a véres eseményeket.

Gyurcsány anyósa jelentett

Most meg kéne lepődnünk?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!