2016. május 28., szombat, Emil, Csanád napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/megszunik-a-tesco-mobile-405082/

Megszűnik a Tesco Mobile

Április 16-ától megszűnik a Tesco nevéhez köthető mobilszolgáltatás Magyarországon, a 2011-ben alapított Tesco Mobile virtuális telefonszolgáltató végleg kivonul az országból – értesült lapunk.

A Tesco által az ügyfeleknek küldött tájékoztató levélből kiderül: a Tesco Globál Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. által közösen létrehozott, saját számmezővel is rendelkező szolgáltató ügyfelei április közepétől a Vodafone-hoz kerülnek át.

Április 1-jétől már új előfizetést sem lehet kötni a Tesco Mobile-nál, április 5-től a szolgáltatás átadásáig pedig nem lehet majd egyenlegfeltöltést vásárolni a meglévő feltöltőkártyás tarifákhoz. Az ügyfelek átadás-átvétele április 6–16. között zajlik, a váltást követően az előfizetők SMS-t kapnak a Vodafone-tól a változatlanul megmaradó telefonszámukra.
A szolgáltatóváltás után egyes tarifák továbbra is elérhetők maradnak, bizonyos opciók és feltételek ugyanakkor megszűnnek. Így például marad a Dupla és a Kedvenc tarifa, akárcsak a roaming kedvezmények, de megszűnik a „Clubcard” és az „Ingyenpercek” opció.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei egyoldalú szerződésmódosítással változnak, így ha az ügyfél számára hátrányos változásokat kínál az új szerződés, az értesítés kézhezvételét követően 15 napon belül jogosult a szerződés azonnali hatályú felmondására. Ebben az esetben az egyenleg fennmaradó részét a szolgáltató köteles visszafizetni az előfizetőnek.

Kiemelt

Gyurcsány Ferenc már feledné Őszödöt

Arra a politikára a mai napig büszke vagyok és eszem ágában sincs, hogy a fő irányán változtassak – jelentette ki Gyurcsány.

Poszt-trauma

Leszbikus nyomulás az ELTE klubnál

Ne várjunk jó modort a homoszexuális szervezetektől.

Kocsis Zoltán fején találta a szöget

A kultúránkat elsöprő jelenségekről beszélt.

Hozzánk menekülnek a németek a migránsok elől

Főleg a Balatonhoz.

Robit betámadták, Schiffer a …ba küldte a fideszeseket

A stílus maga az ember.

Hirdetés