2017. július 23., vasárnap, Lenke napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/meg-szolalt-paks-kapcsan-cseh-kp-ria-elnoke-1721554/

Megszólalt Paks kapcsán a cseh KP Ria elnöke

portfolio.hu
Ctirad Nečas megerősítette, hogy a partneri együttműködést a Paks 2. beruházás motiválta, amelyben a magyarországi közös vállalattal szeretnének részt venni, de a meglévő blokkok felújításában is lehetőséget látnak.

Ahogy arról a Magyar Idők pénteken beszámolt, a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatás szerint az Opimus Group és a Konzum Nyrt. összesen 51 százalékos többségi befolyást szerez a cseh Královopolská Ria (KPRIA) magyarországi leányvállalatában.

A Mészáros Lőrinc és Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó tőzsdei vállalatok ezzel egy időben bejelentették, hogy stratégiai együttműködésre léptek a régióban a legjelentősebb nukleáris és hagyományos erőművi mérnöki, illetve kivitelezői tevékenységgel foglalkozó brnói központú társasággal.

A Portfolio.hu internetes portálnak nyilatkozott a cseh KP RIA elnök-vezérigazgatója. Ctirad Nečas megerősítette, hogy a partneri együttműködést a Paks 2. beruházás motiválta, amelyben a magyarországi közös vállalattal szeretnének részt venni, de a meglévő blokkok felújításában is lehetőséget látnak.

 

Kiemelt

Tízfontos

Ma már senki sem kérdőjelezi meg Austen helyét az irodalmi panteonban, mégis példa nélküli, hogy valamely szerzőt, ráadásul nőt, olyan dicsőségben részesítsenek, mint őt.

Poszt-trauma

Obama transzgender öröksége tovább élhet az amerikai hadseregben

Mehet a közös zuhanyzás.

Külhonban is magyarul

Történelmi bejelentést tett Tusnádfürdön az MTVA vezérigazgatója.

Merénylet

A rossz fújásnak is vannak fokozatai.

Újabb nehéztüzérrel támadnak a ballibek

Konrád György is feltűnt a színen.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!