2017. május 27., szombat, Hella napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/meg-szolalt-paks-kapcsan-cseh-kp-ria-elnoke-1721554/

Megszólalt Paks kapcsán a cseh KP Ria elnöke

portfolio.hu
Ctirad Nečas megerősítette, hogy a partneri együttműködést a Paks 2. beruházás motiválta, amelyben a magyarországi közös vállalattal szeretnének részt venni, de a meglévő blokkok felújításában is lehetőséget látnak.

Ahogy arról a Magyar Idők pénteken beszámolt, a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatás szerint az Opimus Group és a Konzum Nyrt. összesen 51 százalékos többségi befolyást szerez a cseh Královopolská Ria (KPRIA) magyarországi leányvállalatában.

A Mészáros Lőrinc és Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó tőzsdei vállalatok ezzel egy időben bejelentették, hogy stratégiai együttműködésre léptek a régióban a legjelentősebb nukleáris és hagyományos erőművi mérnöki, illetve kivitelezői tevékenységgel foglalkozó brnói központú társasággal.

A Portfolio.hu internetes portálnak nyilatkozott a cseh KP RIA elnök-vezérigazgatója. Ctirad Nečas megerősítette, hogy a partneri együttműködést a Paks 2. beruházás motiválta, amelyben a magyarországi közös vállalattal szeretnének részt venni, de a meglévő blokkok felújításában is lehetőséget látnak.

 

Hirdetés

Kiemelt

A család természetes és alapvető egysége a társadalomnak

A természetes család iránti elköteleződést tartalmazó zárónyilatkozattal ért véget Budapesten a Családok XI. világkongresszusa.

Poszt-trauma

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Ki nem mond igazat: a ballib média, vagy Juncker?

De mi „belgák” most hova álljunk?

Botka és a kerítés

... meg Orbán, aki nem engedi be a migránsokat

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!