2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Gazdaság, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/hokuszpokusz-2493025/

Hókuszpókusz

A lakosság megsarcolását nem merték néven nevezni 2002 és 2010 között: volt szó takarékosságról, átcsoportosításról, néha megszorításról.

A nem is olyan régmúltat Varga Mihály idézte meg.

A miniszter kijelentette azt is: a gazdaságpolitikai trükkökért súlyos árat fizethet az ország. Hogy mennyire súlyosat – tehetjük hozzá –, azt pontosan megtapasztalta a társadalom, amikor 2008-ban Gyurcsány Ferencék jövendölése ellenére mégsem állt meg a pénzügyi válság Hegyeshalomnál.

Nem ez volt persze az első eset, amikor nem vált valóra, amit a balliberális varázsgömb sugallt. Mindez azonban nem akadályozza Gyurcsányékat abban, hogy most, miután mások helyrehozták, amit ők tönkretettek, pökhendi módon újra előálljanak, és kioktassák a világot olyan dologról, amibe ők hajdan csúfosan belebuktak.

Úgy fest azonban, a választók még egyszer nem dőlnek be a nagy varázsló hókuszpókuszának.

Kiemelt

Izrael fővárosa Jeruzsálem

Először tekintsünk a nemzetközi, liberális érdekekre, melyek már köszönőviszonyban sincsenek a klasszikus szabadelvű értékekkel, ahogyan azokat anno a magyar reformkor nagyjai is vallották.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!