2017. július 21., péntek, Dániel, Daniella napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/hazudott-hvg-hetilap-hunguest-vezetoirol-1716895/

Hazudott a HVG hetilap a Hunguest vezetőiről

A Hunguest Hotels Zrt. igazgatósága határozottan cáfolja a HVG hetilap csütörtöki számában megjelent állításokat, amelyek szerint a szállodaláncnál megkezdődött a szakmai irányítók leváltása azzal, hogy a vállalat korábbi humánpolitikai és üzemeltetési területért felelős vezérigazgató-helyettese, Virga Csaba a minap bejelentette, a magánszférában folytatja pályafutását. A Hunguest közlése szerint a hetilap valótlanul állította azt is, hogy Hülvely István vezérigazgató távozik a társaság éléről: sem a Hunguest menedzsmentjének, sem pedig az érintettnek nincs ugyanis ilyen szándéka.

Az iparági pletykákra hivatkozó lap, amely a tavaly új tulajdonoshoz került hotelhálózatnál következő szakmai tisztogatásról ír, valótlanságokat állít. Jászai Gellért, a Hunguest Hotels Zrt. igazgatótanácsának elnöke cáfolta a híreszteléseket, mint mondta, sem a szállodalánc tulajdonosainak, sem pedig Hülvely Istvánnak nem áll szándékában felbontani a munkaszerződést. A vezérigazgató jelenleg is a Hunguest Hotels hosszú távú stratégiai terveinek megvalósításán dolgozik – közölte Jászai Gellért.

Kiemelt

Orbán Viktor: zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben

A magyar miniszterelnök egy izraeli lapnak adott interjút, amelyben méltatta Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel meglévő, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatát.

Poszt-trauma

Merénylet

A rossz fújásnak is vannak fokozatai.

Újabb nehéztüzérrel támadnak a ballibek

Konrád György is feltűnt a színen.

TGM porig alázta a Momentumot

A ballib megmondóember lerajzolta őket, majd összetépte.

Dobtak egy hátast

És hol vannak még Hosszú Katinkáék?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!