2017. május 29., hétfő, Magdolna napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/hazudott-hvg-hetilap-hunguest-vezetoirol-1716895/

Hazudott a HVG hetilap a Hunguest vezetőiről

A Hunguest Hotels Zrt. igazgatósága határozottan cáfolja a HVG hetilap csütörtöki számában megjelent állításokat, amelyek szerint a szállodaláncnál megkezdődött a szakmai irányítók leváltása azzal, hogy a vállalat korábbi humánpolitikai és üzemeltetési területért felelős vezérigazgató-helyettese, Virga Csaba a minap bejelentette, a magánszférában folytatja pályafutását. A Hunguest közlése szerint a hetilap valótlanul állította azt is, hogy Hülvely István vezérigazgató távozik a társaság éléről: sem a Hunguest menedzsmentjének, sem pedig az érintettnek nincs ugyanis ilyen szándéka.

Az iparági pletykákra hivatkozó lap, amely a tavaly új tulajdonoshoz került hotelhálózatnál következő szakmai tisztogatásról ír, valótlanságokat állít. Jászai Gellért, a Hunguest Hotels Zrt. igazgatótanácsának elnöke cáfolta a híreszteléseket, mint mondta, sem a szállodalánc tulajdonosainak, sem pedig Hülvely Istvánnak nem áll szándékában felbontani a munkaszerződést. A vezérigazgató jelenleg is a Hunguest Hotels hosszú távú stratégiai terveinek megvalósításán dolgozik – közölte Jászai Gellért.

Hirdetés

Kiemelt

Cseh újságírónő: Orbánt lerasszistázták, de igaza lett

Az emberek az alternatív média felé fordulnak, mert a tradicionális sajtó olykor elhallgatja a tényeket, vagy pedig színesíti a valóságot.

Poszt-trauma

Egyre bővül a putyinisták listája

Mindenki, aki találkozik az orosz elnökkel, vagy csak Orbán?

Botka nem ismeri Magyarország államformáját!

Óvodásokhoz szólt Botka beszéde.

A kép, amitől a nemzeti oldalnak elállt a lélegzete

Titokzatos öltönyös alak tűnt fel a First Ladyk csoportképén.

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!