2017. november 24., péntek, Emma napja
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/hamarosan-bezarjak-az-osszes-tesco-aruhazat-az-orszagban-2192347/

Hamarosan bezárják az összes Tesco áruházat az országban (A TESCO CÁFOLTA)

Magyar Idők

 

Cáfol a Tesco

A Tesco határozottan cáfolja a Magyar Idők azon értesülését miszerint „várhatóan központi utasítás szerint hamarosan bezárják az összes Tesco áruházat az országban”. A Tesco áruházainak 10 százaléka zárt be a ma délután 16 órakor kezdődött sztrájk miatt.

Kérjük a sajtó képviselőit, hogy a sztrájkkal és az érintett áruházakkal kapcsolatban közvetlenül a Tesco sajtóosztályán érdeklődjenek, ahol meg fogják kapni a pontos és hiteles információt.

Várhatóan központi utasítás szerint hamarosan bezárják az összes Tesco áruházat az országban, péntek késő délután már olyan szintre emelkedett a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete által kezdeményezett országos sztrájk az lánc egységeiben – tudta meg a Magyar Idők.

A munkavállalók egységesen úgy döntöttek, nem engednek abból, hogy még ebben az évben jelentős, éves szinten összesen 25 százalékos béremelésben részesüljenek, illetve a súlyos munkaerőhiányt kötelezően elrendelt, 15 százalékos létszámbővítéssel pótolja a multinacionális vállalat – közölte Bubenkó Csaba, a KDFSZ elnöke.

19 órakor sajtótájékoztatót tartanak a Fogarasi úti Tesco áruházláncnál a sztrájkbizottságok és a Munkástanácsok vezetői.

A vásárlók tanácstalanok, nincs, aki elpakolja az árut, leállt a kiszolgálás.

Hirdetés

Kiemelt

Európa Liga: Szalai piros lappal „tért vissza”, a Hoffenheim kiesett

A közel három hónapos kényszerpihenő után visszatért magyar válogatott labdarúgó csapata, a Hoffenheim 3-1-re kikapott a Braga vendégeként.

Poszt-trauma

Feledy Péter a közmédiát ekézte

„Pitibb”, de a mindennapi életet befolyásoló dolgok hiányoznak

Vona legújabb fordulata

Mikor füllent a Jobbik elnöke?

Dollármilliókat áldozott a legénység kiképzésére Soros György

Szemináriumok, tanfolyamok, közvélemény-formálás.

Árulkodó kép Kennedyről

Örökkévalóság fekete keretben.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!