2017. november 24., péntek, Emma napja
Gazdaság, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/bevandorlaspartiak-keritest-bontani-vagyok-figyelem-2200363/

Bevándorláspártiak, kerítést bontani vágyók figyelem!

Egy nemrégiben nyilvánosságra hozott ún. terrortérkép Magyarországot több európai uniós országgal ellentétben a béke szigeteként ábrázolja. Ez bizonyíték arra, hogy sokkal biztonságosabb hazánkat választani úti célként az idegenforgalmi főszezonban is.

Nyugat-Európával ellentétben mifelénk tökéletes biztonságban pihenhetnek a hozzánk látogató turisták és persze azok a honfitársaink, akiknek nyaralásuk, pihenésük célja is Magyarország. Például a Balaton vagy a Velencei-tó partján teljes a biztonság még a több ezer ember által látogatott könnyűzenei koncertek alkalmával is, miközben Manchesterben sajnálatos módon ez már nem volt elmondható.

A biztonságnak, nyugalomnak és békének pedig nemcsak a turisták a haszonélvezői, hanem a vendéglősök, szálloda- és más szálláshelyek tulajdonosai, üzemeltetői is, akik így a korábbiaknál is sikeresebb szezont tudhattak magukénak.

Guller Zoltán a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója közölte, hogy csak júliusban a külföldiektől származó szállásdíj-bevételek megdöbbentő mértékben, 30 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest.

A vezérigazgató a Smith Travel Research által nyilvánosságra hozott adatokról is beszámolt, melyeket a turisztikai szakma is ismer és elismer. Ezek szerint a vizes vb-re, illetve más eseményekre hazánkba érkezett turisták elégedettségi mutatója is kiemelkedően magasnak bizonyult.
Ebben is nyilvánvalóan hatalmas szerepe van a biztonságnak, amely – mondjuk ki nyugodtan – egyértelműen a kormány politikájának köszönhető.

Nem titkolt szándékunk, hogy a nyilvánosságra került adatok a kerítést bontani szándékozókhoz és az ellenőrizetlen bevándorlást támogatókhoz is eljusson!
Nézzék meg a számokat és gondolkodjanak el egy lebontott kerítés, vagy betelepített tízezrek következményén.
Ilyen eredményekről, ilyen közbiztonságról beszélnénk most?

Hirdetés

Kiemelt

Európa Liga: Szalai piros lappal „tért vissza”, a Hoffenheim kiesett

A közel három hónapos kényszerpihenő után visszatért magyar válogatott labdarúgó csapata, a Hoffenheim 3-1-re kikapott a Braga vendégeként.

Poszt-trauma

Feledy Péter a közmédiát ekézte

„Pitibb”, de a mindennapi életet befolyásoló dolgok hiányoznak

Vona legújabb fordulata

Mikor füllent a Jobbik elnöke?

Dollármilliókat áldozott a legénység kiképzésére Soros György

Szemináriumok, tanfolyamok, közvélemény-formálás.

Árulkodó kép Kennedyről

Örökkévalóság fekete keretben.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!