2017. október 24., kedd, Salamon napja

Csontos János

Simicska-simogatás volt a házi feladat

„Ülj le fiam, egyes.”

Vörös farok Pion Istvánnak

Egy mondat a Slam Poetryről.

Verbális vörösterror

Bajomi-Lázár méltatlansága arra, hogy új egyetemista nemzedékeket többek között sajtó- és médiaetikára okítson, immár közérdekű tény.

Egy mondat a balellenzékről

Ennyit érnek az esélyeik.

Egy mondat a szabadságról

Őcsény az őcsényieké.

Fizetés nélküli független

Régi kedves fórumom balról előzi az ATV-t, az elkálmánolgásodott, elalindá­sodott médium pedig olykor már a virulens SZDSZ éráját idézi.

Juncker-értékelés

Jean-Claude Juncker értékelte Strasbourgban az unió helyzetét, és beszédében igen sok tartalmat „lenyúlt” Orbán Viktortól.

Scheltema, a tébolygó hollandi

A távozó holland nagykövet úgy beszél, mintha Hollandia minden tekintetben példa lehetne Magyarország előtt, s egyáltalán nem szorulna semmiféle önkritikára.

Kék kóbor kutyák

Ha azt a nagyon elméleti lehetőséget vizsgáljuk, hogy Vona Gábor miniszterelnök szeretne lenni, és vajon alkalmas-e erre a feladatra, gondoljunk az in­diai kék kóbor kutyákra!

Kvótakópék

Egy elhibázott, felelőtlen menekültpolitikát terítenének szét a vétlen tagállamokra is. Szolidaritásról beszélnek, s ennek örvén bűnrészessé akarnak tenni bennünket is.

Hosszú, forró nyár

Az akut sportundorban szenvedő olimpiagyilkosok még rutinból rugóztak kicsit a milliárdokon, amelyeket lélekben ők szerettek volna valami egészen másra elkölteni.

Momentum a bomlás útján

Soha nem fogok megbocsátani a Momentumnak az olimpiai álom lerombolásáért: az én szememben eleve halva született ez a mozgalom.