2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál

7 cikk 1/1 oldal

Tizenötezernél is többen látták a cirkuszfesztivál programjait

Több mint tizenötezren látták a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál előadásait és kísérőprogramjait, amelyeket főváros szerte több helyszínen rendeztek meg január 8. és 14. között – mondta Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója az MTI-nek adott hétfői interjúban.

Tréfák, trükkök változatai

A pici gesztusok megnőnek, és elhatalmasodnak mind a szereplőkön, mind az egész képen: a könnyen dekódolható „nagyon is emberi” testmimika így vált át abszurdba.

Pro Cultura Hungarica díjat kapott Endrész László cirkuszművész

Nagyon boldoggá teszi a Pro Cultura Hungarica díj Endrész László artistát, a londoni The Blackpool Tower igazgatóját, aki a magyar cirkuszművészet népszerűsítésért vehette át az elismerést a Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon nyitó estjén.

Szilaj lovak, bohócok, virágszirmok

Tegnap este hét órakor elkezdődött a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál versenyprogramja, ahol majdnem két tucat ország 165 művésze lép fel.

Kiállítással indul a Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál

A 250 éves európai cirkuszművészet születésének emléket állító nagyszabású kiállítás megnyitójával veszi kezdetét hétfőn a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál a Fővárosi Nagycirkusz előtt.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!