2017. szeptember 20., szerda, Friderika napja

Címke: Vona

14 cikk 1/2 oldal

Csupán álca a Jobbik színeváltozása

A Jobbik retorikája, a Vona Gábor által levezényelt „cukisodás” eredményeképpen sokat változott. De ez csak a felszínt érintő máz. A pártra továbbra is jellemző az antiszemitizmus.

A csepeliek is tiltakoznak Vona kijelentései miatt

Az egész Jobbik magáévá tette az ellenzéki párt elnökének, Vona Gábornak a nyugdíjasokkal kapcsolatos álláspontját, „provokációját”, hiszen a Jobbik más politikusai sem kértek még bocsánatot az idős emberektől – mondta Németh Szilárd, miután nyugdíjasokkal találkozott Csepelen.

Demeter Márta az LMP-frakcióban

Elmondta: 2018 után is szeretne aktív szerepet vállalni a politikai életben, de az, hogy ez milyen formában történik , az LMP testületeinek döntésén és a választók támogatásán múlik.

Kék kóbor kutyák

Ha azt a nagyon elméleti lehetőséget vizsgáljuk, hogy Vona Gábor miniszterelnök szeretne lenni, és vajon alkalmas-e erre a feladatra, gondoljunk az in­diai kék kóbor kutyákra!

Vona Gábor a külhoni magyarokat is elárulta

A kettős állampolgárságról szóló törvényt – Gyurcsány Ferenc DK-elnökkel és Botka László szocialista kormányfőjelölttel együtt – Vona Gábor sem szavazta meg.

Az MSZP felajánlotta szolgálatait Simicskának

Mindeközben Vona Gábor kifejezésre juttatta, hogy szimpatizál Pogátsa Zoltán közgazdász nézeteivel, akit Botka László árnyékkormánya tagjaként ismert el.

Naponta változó Jobbik-kommunikáció

A Fidesz abszurdnak nevezte a felvetést, és azt várja a Jobbik elnökétől, hogy kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól az őket becsmérlő kijelentéseiért.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!