2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: Vona

12 cikk 1/2 oldal

Felerősödtek a belső harcok a baloldalon

Lengyel László szerint az MSZP-nek azonban komoly tartalékai vannak polgármesterei személyében, akik valódi győzelmi eséllyel bírnak főként Vona Gáborékkal szemben.

Vona további baloldali együttműködést remél

Az egészségügy csak az első lépcsőfok lehet, Vona Gábor az oktatás, a gazdaságpolitika és nyugdíjrendszer területén is szövetkezne korábbi riválisaival.

Csupán álca a Jobbik színeváltozása

A Jobbik retorikája, a Vona Gábor által levezényelt „cukisodás” eredményeképpen sokat változott. De ez csak a felszínt érintő máz. A pártra továbbra is jellemző az antiszemitizmus.

A csepeliek is tiltakoznak Vona kijelentései miatt

Az egész Jobbik magáévá tette az ellenzéki párt elnökének, Vona Gábornak a nyugdíjasokkal kapcsolatos álláspontját, „provokációját”, hiszen a Jobbik más politikusai sem kértek még bocsánatot az idős emberektől – mondta Németh Szilárd, miután nyugdíjasokkal találkozott Csepelen.

Demeter Márta az LMP-frakcióban

Elmondta: 2018 után is szeretne aktív szerepet vállalni a politikai életben, de az, hogy ez milyen formában történik , az LMP testületeinek döntésén és a választók támogatásán múlik.

Kék kóbor kutyák

Ha azt a nagyon elméleti lehetőséget vizsgáljuk, hogy Vona Gábor miniszterelnök szeretne lenni, és vajon alkalmas-e erre a feladatra, gondoljunk az in­diai kék kóbor kutyákra!

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!