2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Vona

9 cikk 1/1 oldal

Vona a kincstárban

Vona hamar kiszedte a szemöldökét, ráfeküdt a macskára, és úgy tett, mintha aludna. Kérdezték is rémülten a nemzeti radikálisok: „Te Vona, akkor te most zsúrpubi vagy?”

Bizonyítékot nem adott észrevételeihez a Jobbik

Az Állami Számvevőszék újra felszólí­totta Vona Gábort, hogy hozza nyilvánosságra azokat a dokumentumokat, amelyek pártja gazdálkodására, valamint idei plakátkampá­nyára vonatkoznak.

Összekalapozná a bírságot Vona

A magyar társadalomtól várja a Jobbik, hogy kifizesse az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által a tiltott pártfinanszírozás miatt kiszabott 331 millió forintos bírságot.

A rettegők változó arcai és a Jobbik

Csodálatos videóra bukkantam! 2014-es. Akkoriban kezdett cuckulni a Jobbik. Jöttek a kiscicák, a kiskutyák, a gárdamellények meg eltűntek. A zsidózást és a cigányozást Vona úr betiltatta.

Vona Gábor alelnöke az Új Magyar Gárdával ünnepel

Furcsa, hogy a Jobbik két országgyűlési képviselője, akik közül az egyik a párt alelnöke is, nyíltan közösséget vállal azzal az Új Magyar Gárdával, amelyet Vona két napja tagadott meg.

Felerősödtek a belső harcok a baloldalon

Lengyel László szerint az MSZP-nek azonban komoly tartalékai vannak polgármesterei személyében, akik valódi győzelmi eséllyel bírnak főként Vona Gáborékkal szemben.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!