2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: Vona Gábor

99 cikk 1/10 oldal

Orbán Viktorra voksol a többség

A teljes felnőtt népesség majdnem kétharmada, 64 százalék véli úgy, hogy Orbán Viktor marad a kormányfő a 2018-as választás után – derült ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.

Jobbik-hakni a liberálisoknál

A szélsőbaltól a Jobbikig terjedő ellenzéki szervezetek választójogireform-javaslatát Gulyás Márton, a provokatív akcióiról ismertté vált baloldali aktivista mutatta be.

A besült fegyver

Jöjjön föl nyugodtan mindenki a szellemi bunkerből, ahová a Jobbik végső csapása, a bérunió elől menekült, mert ebből a világvégéből sem lesz semmi.

Vona nem számol el, de tüntetéssel riogat

Idő előtt választási csalást vizionál Vona Gábor, aki a HVG-nek adott interjújában többek közt arról beszél, felkészült a Jobbik feloszlatására.

A kormányfő szerint Vona eladta a pártját

A Jobbik ügyeiben feszült egymásnak hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor, a párt elnöke. Az LMP pedig hamisítatlan Ron Werber-i fordulatokkal élt a vitában.

A spirituszba tett párt

Az MSZP pedig kihúny… Az a kedves büfésnéni fogja leverni könyökkel a spirituszos üveget, amelyben Csintalan Sándor integet, hogy elnök akar lenni.

Baloldaliaknak kínálja a pártját Vona Gábor

Aki nem akarja, hogy hullarablók ólálkodjanak körülötte, az keljen fel és mutassa meg, hogy él – így reagált Lendvai Ildikó a Jobbik elnökének levelére.

99 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!