2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: Vona Gábor

87 cikk 1/9 oldal

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

Nevetséges, hogy pont a Jobbik hazugozik

– Öntől is megkérdezhetném, hogy ki engedte ide be? – ezzel felelt a Jobbik szóvivője a Magyar Idők újságírójának sajtónyilvános eseményen feltett kérdésére.

A Jobbik tovább kalapozik

Majdnem 90 millió forintnál tart a Jobbik adománygyűjtése, amelyet eredetileg az Állami Számvevőszék által kiszabott 331 millió forintos bírság kifizetésére kezdeményeztek.

Vona lufija

Az iszlámot egykor az emberiség utolsó reménységének tartó, manapság hanukaüdvözleteket küldözgető Vona tehát ismét egy nagy lufit tart a kezében, Soros György portréjával.

Vona Gábor szerint sikeres a néppártosodás

Azok után, hogy a Jobbik – korábbi ígéretével ellentétesen – nem szavazta meg az alaptörvény módosítását a betelepítési kvóta elutasításáról, országszerte több alapszervezet is megszűnt.

Haladék a törvénysértő pártoknak

Kétéves részletfizetési lehetőséget kaphatnak a tiltott támogatást elfogadó és szabálytalanul gazdálkodó pártok a Magyar Államkincstártól és a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

Visszaszámlálás

Szűk három hónap múlva a magyar társadalom ismét dönthet arról, hogy melyik politikai erőre bízza az ország vezetését a következő négy évben.

87 cikk 1/9 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!