2017. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: Vlagyimir Putyin

71 cikk 1/8 oldal

Putyin felmentett tíz belügyi tábornokot

Felmentette az orosz belügyminisztérium, a büntetés-végrehajtás és a bűnügyekben eljáró, szövetségi Nyomozó Bizottság tíz tábornokát, valamint Csuvasföld és a Zsidó Autonóm Terület ügyészét csütörtökön Vlagyimir Putyin elnök.

Putyin: szoros és bizalmas az orosz-izraeli viszony

Szorosnak és bizalmasnak nevezte Oroszország és Izrael viszonyát Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Moszkvában, Benjámin Netanjahu izraeli kormányfőt fogadva.

Vlagyimir Putyin elfogadhatatlannak nevezte a doppingolást

Az orosz doppingellenes rendszer nem működött, Oroszországnak alkalmazkodnia kell a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) követelményeihez – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán a 2019-es Universiadét előkészítő krasznojarszki tanácskozáson.

Trump amerikai atomfölényt akar

Csúcsszintűre akarja fejleszteni Donald Trump az amerikai nukleáris fegyverzetet, mert az Egyesült Államok lemaradásban van, közölte az amerikai elnök egy interjúban. Szavaiból kiderül: illúziónak tartja az atomfegyvermentes világ eszményét, amelyet elődje, Barack Obama 2009-ben hirdetett meg.

Putyin: négyezren csatlakoztak Oroszországból a kormányellenes csoportokhoz

A szíriai kormányellenes csoportok oldalán jelenleg mintegy négyezer Oroszországból és további ötezer más volt szovjet tagköztársaságból származó fegyveres harcol – közölte Vlagyimir Putyin elnök csütörtökön Moszkvában hírszerzési forrásokra hivatkozva.

71 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!