2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Címke: Vlagyimir Putyin

43 cikk 1/5 oldal

Másodlagos a protokoll, az oroszok készek a Putyin-Trump csúcsra

Még mindig nincs konkrét terv az orosz és az amerikai elnök találkozójára a G20-csoport július eleji hamburgi tanácskozásán, de a Kreml bármilyen protokollformátumban kész a Vlagyimir Putyin és a Donald Trump közötti csúcsra – jelentette ki hétfőn Moszkvában Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.

Putyin: az Északi Áramlat-2-nek jó esélye van a sikerre

Az Északi Áramlat-2 földgázvezeték tisztán kereskedelmi projekt, amelynek minden esélye megvan a megvalósulásra – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor szerdán Moszkvában fogadta Ben van Beurdent, a Royal Dutch Shell olajipari vállalat vezérigazgatóját.

Oroszország túléli a szankciókat

Közel négy órán keresztül válaszolt élő adásban az orosz polgárok kérdéseire Vlagyimir Putyin egy televíziós műsorban.

A Kreml visszautasította a kibertámadás vádját

A Kreml szóvivője határozottan visszautasította kedden a The Intercept elnevezésű amerikai oknyomozó hírportálnak azt az állítását, hogy az orosz katonai hírszerzés kibertámadást indított az amerikai választási bizottságok ellen.

Putyin elítélte a terrorcselekményt

Elítélte a Londonban elkövetett terrorcselekményt és részvétét fejezte ki Nagy-Britannia népének Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Putyin védelmébe vette Trumpot

Védelmébe vette a párizsi klímaegyezményből történő amerikai kilépést bejelentő Donald Trumpot Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon.

43 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!