2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: vizes vébé

26 cikk 1/3 oldal

Készülnek a nagy ugrásra

Sportágunk komoly hagyományokra tekint vissza hazánkban, az infra­strukturális feltételek azonban a közelmúltig jelentős hiányosságokat mutattak.

Az illem kockázatai

A vizes világbajnokság előkészítését Sz. Hossó Nikoletta protokoll- és nemzetközi kapcsolatok szakértő koordinálta, aki eddig hat könyvet írt az etikettről, protokollról.

Összekovácsolta a nemzetet a vizes vébé

A vizes vébe nem a kormány, hanem Budapest és Magyarország sikere, amely megerősítette a magyarok önbizalmát, önbecsülését és összetartozását, összekovácsolta a nemzetet.

Budapest értékét növelik a fejlesztések

A világverseny megrendezése felgyorsította a Margitsziget teljes megújítását, a versenyhelyszínekhez vezető utak rekonstrukcióját.

Varjak a víz fölött

A vizes világbajnokság sajtóvisszhangja ismételten meggyőzött arról, milyen kényelmes dolog ellenzéki újságírónak lenni a mai Magyarországon.

Vizes vébé fotógaléria

Fotógalériánkban az elmúlt két hét főleg magyar vonatkozású eseményeiből válogattunk, a teljesség igénye nélkül.Felejthetetlen pillanatok a 17. vizes világbajnokságról.

Pillangókisasszony a Duna Arénában

Újabb éremmel bővült a magyar éremkollekció a vizes vb-n. Hosszú Katinka bronzérmes lett 200 pillangón, ugyanitt Szilágyi Liliána a hetedik helyen ért célba.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!