2017. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: vizes vb

10 cikk 1/1 oldal

Robotok segítik a tűzszerészek munkáját a vizes-világbajnokságon

Két, a legkorszerűbb technológiával felszerelt tűzszerész robotot szerez be a július 14-én kezdődő budapesti vizes-világbajnokságra a Készenléti Rendőrség, az állomány hat tagja pedig különleges kiképzést kap a kezelésükre – írta a Magyar Hírlap az Európai Unió friss közbeszerzési értesítőjére hivatkozva.

Megnyugtató rendőri jelenlétre készülnek nyáron a balatoni régióban

A rendőrség nem nyomasztó, hanem megnyugtató rendőri jelenlétet akar biztosítani a nyári idegenforgalmi szezonban a Balaton és a Velencei-tó térségében, előbbire a vizes világbajnokság egyik helyszíne miatt is kiemelt figyelmet fordítanak – közölte a műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes szerdán Keszthelyen.

Fogynak a szobák a vb-re

A városlátogatások szezonjában nagyon kedvezően alakul a budapesti vendégforgalom: a szállodák látogatottsága márciusban és áprilisban is meghaladta az előző évit.

Magyar gyártású vízfertőtlenítőt kap a Duna Aréna

Magyarországon készült a Duna Aréna korszerű és környezetbarát vízfertőtlenítő rendszere: telepítése 2 hónapig tart majd, a beruházás összköltsége 174 millió forint – közölte a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. hétfőn az MTI-vel.

Vizes vb 2017 – A nemzetközi szövetség elégedett a szervezéssel

A vizes világbajnokságok eddigi legjobbjának ígérkezik a nyári, magyarországi vb Cornel Marculescu, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA ügyvezető igazgatója szerint – közölte az MTI-vel hétfőn a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft..

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!