2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Címke: világbajnokság

30 cikk 1/3 oldal

Férfi kézilabda-vb – Először nyert a magyar válogatott

Két vereség után hétfőn megszerezte első győzelmét a magyar válogatott a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon: Javier Sabaté szövetségi kapitány csapata harmadik csoportmérkőzésén 34-29-re nyert Chile ellen Rouenban.

Oroszlánszív Richárdéknak

A németektől elszenvedett pénteki vereséget követően szombaton férfi-kézilabda válogatottunk a horvátoktól kapott ki 31-28-ra.

A horvátok ellen sem jött össze a pontszerzés

A Xavi Sabate által irányított magyar férfi kézilabda-válogatott a németek elleni vereség után a horvát csapattal szemben is alulmaradt a franciaországi vb-n.

Helytállás vezéráldozattal

A nem túl biztató előjelek, majd Nagy László mérkőzés közbeni sérülése dacára együttesünk az utolsó percekig partiban maradt, és 27-23-ra kapott ki.

Megvan az önbizalom, okosan játszanának

A Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke előrevetítette, a 16 között az olimpiai bajnok dán, az ugyancsak erős svéd vagy a vb-2. katari válogatottal is összeakadhatunk. a vb-n.

Egyértelmű célt fogalmaztak meg a vezetők

A kapitány és a szövetség vezetősége is a csoportból való továbbjutást várja el a magyar válogatottól a franciaországi férfi kézilabda vb-n.

Hangolás Dániában

Az év végi, ráhangolásnak tökéletesen beillett érdi Provident-kupa után mától Dániában folytatja világbajnoki felkészülését férfi-kézilabdaválogatottunk.

30 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!