2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja

Címke: világbajnokság

24 cikk 1/3 oldal

Ez nem a Bírón múlott

A magyar női kézilabda-válogatott mindent megpróbált a franciák ellen, de folyamatosan futott az eredmény után, és ez felemésztette az erejét, végül kikapott az olimpiai ezüstérmestől.

Kétszeres északi árnyék

ői kézilabda-válogatottunk két vereséggel kezdte a németországi világbajnokságot: szombaton Norvégia 30-22-re, vasárnap Svédország 25-22-re múlta felül.

Húsz góllal nyertek a szerbek

Szerbia válogatottja 43-23-ra legyőzte Kína csapatát a németországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton.

„Kéretik nekünk kezitcsókolommal köszönni”

Farkas Ágnes az ezredforduló időszakának meghatározó kézilabdázója volt, számos egykori társával szemben jelenleg földrajzilag és képletesen is peremvidéken él és dolgozik.

Többismeretlenes német utazás

A címvédő Norvégia ellen kezd, majd Svédország ellen folytatja szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a németországi világbajnokságon.

Nincs igazi halálcsoport

Moszkvában kisorsolták a jövő évi labdarúgó-világbajnokság csoportjait. Akad olyan, amelyik négyesélyes, de klasszikus értelemben vett halálcsoportot nem alakított ki a sors szeszélye.

Jól ismerjük a főszereplőket az NB I-ből

A női kézilabdában a magyar bajnokság színvonalát és a foglalkoztatott külföldi játékosok számát tekintve piacvezető a nemzetközi porondon.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!