2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Címke: világbajnokság

26 cikk 1/3 oldal

Mintegy 350 ezer nézőt várnak a vizes vb-re

Közel 350 ezer nézőt várnak a nyári vizes világbajnokságra, köztük 85 ezer külföldit, a versenyzők és kísérőik elszállásolására mintegy 85 ezer vendégéjszaka szállodai kapacitást kötöttek le – közölte Borsa Miklós, a világbajnokságot szervező és lebonyolító Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője az MTI érdeklődésére csütörtökön.

Érvényben marad az orosz atlétákat érintő szankció

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fenntartja az orosz tagszövetség felfüggesztését, továbbá hétfőtől nem engedi az országváltást a sportágban, amíg annak új szabályait nem vezetik be.

Megvédte címét a házigazda francia válogatott

A házigazda francia válogatott 33-26-ra legyőzte a norvég csapatot a 25. férfi kézilabda-világbajnokság vasárnapi döntőjében Párizsban, ezzel megvédte címét.

Északi vihar fogságában

Férfi kézilabda-válogatottunk északi hadjárata második csatáját már elveszítette, ezzel véget is ért számára a háború.

Korszakos kézilabdás csoda

Férfi-kézilabdaválogatottunk a vb nyolcaddöntőjében 27-25-re verte az olimpiai bajnok dánokat, ezzel a Norvégia elleni negyeddöntőbe és az ígéret földjére lépett.

Nagy László: ezúttal sem egy fecske csinált nyarat

Nagy László csapatkapitány szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott nem csak az ő visszatérése miatt győzte le 27-25-re az olimpiai bajnok Dánia csapatát a franciaországi világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében Albertville-ben.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!