2017. május 27., szombat, Hella napja

Címke: vesztegetés

10 cikk 1/1 oldal

Sajtóértesülések szerint vesztegetéshez járult hozzá a Brazília elnöke

Egy tanú megvesztegetéséhez járult hozzá Michel Temer brazil elnök, hogy az illető hallgasson a Petrobras brazil olajvállalat korrupciós botrányának ügyében – állította egy befolyásos brazil üzletember az ügyészséggel kötött vádalku keretében tett vallomásában.

Korrupció gyanúja miatt hatósági felügyelet alá helyezték a politikust

Vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt a romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) hatósági felügyelet alá helyezte Para Lórántot, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szakpolitikusát, a Környezetvédelmi és Erdészeti Minisztérium korábbi főtitkárhelyettesét – közölte pénteki számában a Krónika című napilap.

Emberrablókat ítélt el a Nyíregyházi Törvényszék

Emberrablás, vesztegetés és kifosztás bűntette miatt ítélt el tizenhat embert kedden a Nyíregyházi Törvényszék. Hét vádlottra letöltendő, kilencre felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki. Az ítélet nem jogerős.

Ítélet előtt a BKV-s vesztegetési botrány

A Budapest Airportot és a BKV-t is érintő vesztegetési ügyben tavaly elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék többeket szabadságvesztéssel sújtott.

Vesztegetés gyanúja az ózdi Jobbiknál

A Janiczak Dávidról készített titkos hangfelvételek egy része az Index után az Origóhoz is eljutott, ahol egészen új megvilágításba helyezik az elhangzottakat.

Börtönt kérnek a vádlottra

Letöltendő börtönt kér a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség az amerikai kitiltási botrányt kiváltó Bunge-ügy egyetlen vádlottjára – tudta meg a Magyar Idők.

Határőrt akart megvesztegetni egy ukrán-magyar házaspár

Hivatali vesztegetés miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt – gyorsított eljárásban – a Vásárosnaményi Járásbíróság egy ukrán-magyar házaspárt, mert meg akart vesztegetni egy határőrt – közölte a Nyíregyházi Törvényszék kedden az MTI-vel.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!