2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: veszprém

27 cikk 1/3 oldal

Két veszprémi kézilabdázó a világválogatottban

A Telekom Veszprém két kézilabdázóját, Nagy Lászlót és a szerb Momir Ilicet is meghívták a világválogatottba, amely jövő szerdán Prágában játszik a házigazda csehek álomcsapatával.

Édes-bús búcsú, egymástól is

A Telekom Veszprém férfi-kézi­labdacsapata negyedszer rugaszkodhatott neki a BL kölni négyes döntőjének, és idén először sikerült a második napon meccset nyernie.

Bronzérmet nyerhet a Veszprém

A két csapat kilencedik alkalommal találkozott, és egy döntetlen mellett a magyarhoz hasonlóan immár a francia együttes is négyszer nyert. A Barcelonával játszanak a harmadik helyért.

Navracsics: Szent Imre nélkül Európa nem létezne

Szent Imre nélkül nem lehetnénk magyarok, és Európa sem létezne – jelentette ki az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa szombaton Veszprémben.

Jöhet az elektronikus helyi pénz

A Helyi Pénzek Országos Szövetségének elnöke úgy véli: hamarosan jöhetnek az elektronikus lokális fizetőeszközök, amelyek komoly lökést adhatnak a kezdeményezésnek.

Nem szakadt meg a sorminta

A Telekom Veszprém 30-27-es vereséggel, de bajnoki címmel búcsúztatta edzőjét a hazai porondtól. A szezonnak még nincs vége, Veszprém a Bajnokok Ligája Final Fourban is érdekelt.

Törött ujjal a csodatevés jegyében

A Szeged 2012. október 28-án győzött legutóbb 7 góllal a Veszprém ellen, azaz nincs más hátra, mint lekopírozni a négy és fél éves mutatványt.

27 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!