2017. október 20., péntek, Vendel napja

Címke: veszprém

20 cikk 1/2 oldal

Új logisztikai központ nyílt Veszprémben

A Penny Market Veszprémben nyitotta meg harmadik logisztikai központját, amely a nyugat-magyarországi üzleteket szolgálja ki, jelentősen növelve az eddigi kapacitást.

Kézilabdakrimi Kielcében

Már nem hibátlan a Veszprém a Bajnokok Ligájában, de tegnap a maximumot teljesítette. A nők idegenben is hozták a kötelezőt.

Veszprémi döntetlen Lengyelországban

A Telekom Veszprém 32-32-es döntetlent játszott a lengyel Vive Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

Bajnokok Ligája-döntő leporolva

A Telekom Veszprém és a Vive Kielce­ csapata vasárnap este találkozik először azóta, hogy a 2016-os férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében a lengyelek kilencgólos hátrányt ledolgozva megnyerték a trófeát.

A régóta érlelt Nagy-bejelentés

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, 36 éves kézilabdázó, Nagy László bejelentette, nem játszik többet a válogatottban.

Negyedszer is győzött a Veszprém

A Telekom Veszprém hazai pályán 26-24-re legyőzte a német THW Kiel csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, vasárnap.

Az Orosz, a macedón és a német

A Veszprém és a Kiel büdzséje közel azonos, 10-12 millió euró. A magyar elitgárda mindhárom meccsét megnyerte az idei BL-ben.

A Momentum követi Simicska Lajost

Az olimpiai álmokat aláírásgyűjtéssel összetörő alakulat graffitizésével a Simicska-család tagjainak nyomdokaiba lépett.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!