2017. március 25., szombat, Irén, Írisz napja

Címke: veszprém

21 cikk 1/3 oldal

A legyőzött volt a boldogabb

A Szeged egyszer vezetett Veszprémben, sőt, két perccel a vége előtt akár meg is nyerhette volna a férfi-kézilabdabajnokság slágermérkőzését.

Öt új légiós a Telekom Veszprémnél

Ljubomir Vranjes vezetőedző, aki nyártól veszi át a Veszprém irányítását, hangsúlyozta, a világ egyik legjobb klubjában a világ legjobbjai közé tartozó játékosokkal dolgozhat majd együtt.

Középtávú robbanásveszély

NB I és Magyar Kupa négyes döntő. Tegnap este fél nyolcig mindkettőre megvolt az esély a Népligetben.

Érzelmes svéd a piros tenger előtt

Ljubomir Vranjes a Flensburg jelenlegi és a Telekom Veszprém jövőbeli edzője a BL meccs után adott interjút lapunknak.

Győzött és harmadik lett csoportjában a Veszprém

A Telekom Veszprém házigazdaként 34-28-ra legyőzte a német Flensburg-Handewitt csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, szombaton. A MOL-Pick Szeged a harmadik helyen végzett a B csoportban.

Ellenem az utódom

A hét mérkőzése megint egy „magyar meccs” a férfikézilabda Bajnokok Ligájában, már amennyiben Xavi Sabaté és Ljubomir Vranjes pikáns párbaja annak tekinthető.

Lengyel leckére készülnek

Veszprém egyik, ha nem a legjobb formában levő játékosa, Lékai Máté mégis borzasztó kellemetlen mérkőzésre számít szombat délután.

Szeles, borús idő várható az utolsó téli hétvégén

Szeles, borús, néhol esős idő várható az utolsó téli hétvégén. Kissé mérséklődik a felmelegedés, néhol napközben is plusz 5 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, s a leghidegebb órákban mínuszok is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!