2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja

Címke: veszprém

32 cikk 1/4 oldal

Hatvanmillió euróért fejleszt Veszprémben a Valeo

Az ipar jövője nélkül nem képzelhető el fejlett gazdaság, az autóipar pedig kiemelkedően járul hozzá Magyarország teljesítményéhez – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Valeo Auto-Electric Magyarország Gépjárműalkatrész-gyártó Kft. új beruházásának bejelentésén.

Kezdődik a megismételt elsőfokú eljárás Veszprémben

A vörösiszapperben ma kezdődik a megismételt elsőfokú eljárás, az ügyet a Győri Törvényszék tárgyalja a Veszprémi Törvényszéken. Az első tárgyalási napon várhatóan az elsőrendű vádlottat, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. egykori vezérigazgatóját hallgatják meg.

Pedig nem vették félvállról

Fekete hétvégét tudhatnak maguk mögött férfi-kézilabdacsapataink. A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged a Bajnokok Ligájában szenvedett váratlan vereséget.

Vranjes első veresége

A Fradi és a Győr női csapata már biztos továbbjutóként várta a hét végét, a Veszprém párizsi vendégszereplésén legfeljebb a csoportelsőség és a revans volt a kérdés.

Három magyar BL-csapatnak a visszavágás a célja

A Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged férfi-, illetve a Ferencváros női csapata is a visszavágás reményében lép pályára a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hétvégi fordulójában.

Vb-keret, Eb-pályázat, BL-menetrend

Felpörögtek az események a kézilabda világában, hírözönnel jelentkezett a sportág, amelynek legjobb magyar szereplői mától egészen hétfő estig érdekeltek a Bajnokok Ligájában.

Egymillió eurós dobás a vége

A Barcelona, Aron Pálmarsson (és várandós barátnője), valamint a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának közös története látszólag közmegegyezéssel ért véget.

32 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!