2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Címke: válogatott

20 cikk 1/2 oldal

Vécsei várja Leekens hívását

A kétszeres válogatott labdarúgó, Vécsei Bálint remekül érzi magát az svájci Luganóban, szeretne a kezdőcsapat állandó tagja lenni, hogy felfigyeljenek rá akár a Serie A-ban is.

Lánykérés után munkás hétköznapok

A Magyar Teniszszövetség megadja a módját annak, hogy bő két évtized után újból feljutott válogatottunk a Davis-kupa világcsoportjába.

Pedig nem vették félvállról

Fekete hétvégét tudhatnak maguk mögött férfi-kézilabdacsapataink. A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged a Bajnokok Ligájában szenvedett váratlan vereséget.

Gulácsiék már a Bayernt szorongatják

Remek hetet zártak a magyar labdarúgó-légiósok. Hárman is dupláztak, azaz két gólt szereztek: Sallai Roland, Dzsudzsák Balázs és Szoboszlai Dominik.

Jobbak voltak a vártnál

A Litvániában aratott bravúrgyőzelem után, Albánia ellen kötelező, párját ritkító különbségű sikerrel folytatta szereplését a 2019-es Eb selejtezőin a női kosárlabda-válogatott.

Már nincs kit megfigyelni…

Egyazon naptári évben kikapni a világfutball két törpéjétől, Andorrától és Luxemburgtól, nem akármilyen „bravúr”. Magyarország labdarúgó-válogatottjának ez is sikerült.

Az újonc Kovácsik a kapuban

Szélesi Zoltán a kapus Kovácsik Ádám személyében újoncot avat a magyar labdarúgó-válogatottban, amely 20 órától Luxemburg vendégeként lép pályára barátságos mérkőzésen.

Ivkovics keretet hirdetett

A magyar férfi-kosárlabdaválogatott szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan kihirdette bő keretét a Lengyelország és Koszovó elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésekre.

Pogbáék leckét kaptak tőlük

Legutóbb, 2011-ben a magyar válogatott még Egervári Sándor szövetségi kapitánysága alatt 1-0-ra győzött Luxemburgban.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!