2017. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja

Címke: vallás

13 cikk 1/2 oldal

Éjszakai templomtúra Debrecenben a Nyitott templomok napján

Éjszakai belvárosi templomtúrára hívja az érdeklődőket a debreceni Református Kollégium múzeuma szombaton, a nyitott templomok napján – jelezte a Tiszántúli református Egyházkerület kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

Élesen bírálta Ferenc pápa az éghajlatváltozás tagadóit

Élesen bírálta az éghajlatváltozás tagadóit Ferenc pápa. A katolikus egyházfő szerint a történelem fog ítéletet mondani azok felett, akik nem hozták meg a szükséges döntéseket a Föld felmelegedéséért okolt gázok kibocsátásának csökkentéséért.

Először rendeznek zsidó kulturális fesztivált Pécsett

Először rendezik meg a Pécsi Zsidó Kulturális Fesztivált, amelyen szeptember 10. és 17. között kilenc programra várják az érdeklődőket – tájékoztatta a baranyai megyeszékhely izraelita hitközségének alelnöke az MTI-t.

Ráhel gyermeke

Ki akarna ócska, porosodó „dogmáknak” engedelmeskedni? Fogadjuk el inkább a tanításból korszerű, nekünk tetsző részeket!

Egy fiatal nő a madeirai baleset magyar áldozata

Egy fiatal nő a magyar áldozata a kedd este Madeira szigetén, egy vallási ünnepségen történt balesetnek – mondta el a lisszaboni magyar nagykövetség munkatársa szerda délelőtt az M1 aktuális csatornának. Fürjes Róbert azt is közölte: a hivatalos információk szerint vizsgálatot rendeltek el a 200 éves fa kidőlésének ügyében.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!